• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Inforemer

17.10.2023

18:29

Kako je došlo do saradnje Tijane eM i Šarana? Ovako je nastala pesma "Žena od sultana"! (VIDEO)

Informer

Live TV

Kako je došlo do saradnje Tijane eM i Šarana? Ovako je nastala pesma "Žena od sultana"! (VIDEO)

Podeli vest

Gosti emisije "Pre večere" pevačica Tijana eM i kompozitor Saša Nikolić Šaran podelili su sve detalje o tome kako je nastala pesma "Žena od sultana".

Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana eM ispričala je kako je došlo do toga da snimi pesmu "Žena od sultana".

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Tijana Milentijević

-Pesmu Žena od sultana znaju svi od 7 do 77 godina. Još uvek, čak i posle tri godine svi je prepoznaju. Tekst na početku nisam ni znala. Kada mi je Šaran ponudio pesmu, nisam tražila ni da je čujem, već sam prihvatila. Rekao mi je damo da zna da će se pesma zvati "Žena od sultana"- ispričala je pevačica.

Kompozitor Saša Nikolić, poznatiji kao Šaran ispričao je kako je došao na ideju da napiše pesmu "Žena od sultana".

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Saša Nikolić

-Mi se znamo dosta dugo. Pet kolega mi je preporučilo Tijanu i tek onda sam je pozvao. Kada smo se čuli, ona je rekla da je to bio najbolji dan u njenom životu. Iako naslov nije gramatički ispravan, nije važno. To je moja umetnička sloboda. I Laza Kostić je imao svoje kovanice, pa mu to niko ne zamera. U svojim spotovima želim da prikrijem neke stvari. U spotu je malo ko primetio da je taj mladić moj brat, a ne mogu ubiti brata. Zato je i došlo do onakvog kraja. Ja pesmu počinjem od spota. Kad pišem tekst, ja razmišljam o spotu- ispričao je Šaran.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija