• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2023

15:23

Srpski narod saoseća sa stradalima u Gazi! Održan skup podrške narodu Palestine u Beogradu! (VIDEO)

Shutterstock

Live TV

Srpski narod saoseća sa stradalima u Gazi! Održan skup podrške narodu Palestine u Beogradu! (VIDEO)

Podeli vest

Građani su se okupili na Trgu Republike u Beogradu kako bi izrazili saosećanje sa narodom Palestine, među okupljenima nazili su se pojedini Palestinci koji su došli da podrže svoj narod.

 

Jedan Palestinac koji je došao na skup podrške u Beogradu naveo je kako u pojasu Gaze živi 2 miliona ljudi koji su 15 godina pod blokadom, gde ne mogu da napuste tu teritoriju.

- Došli smo ovde danas kako bi pokazali prstom na okupaciju i da palestinsko stanovništvo zaslužuje normalan život. Pojas Gaze ima 2 miliona stanovnika koji su 15 godina pod blokadom da ne smeju da izađu van grada. Izraelske žrtve su svete dok su im palestinske samo broj, hteo bih da kažem celom svetu da je za razliku od Izraela palestina definisala svoje granice. Po meni ko podržava okupaciju Palestine i kršenje ljudskih prava - rekao je Palestinac.

 

Više o ovome možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija