• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2023

09:01

(VIDEO) Mladost je uvek prednost, a ne mana! Ministar Milićević: Ostanite u Srbiji da zajedno gradimo budućnost za našu zemlju!

Informer

Live TV

(VIDEO) Mladost je uvek prednost, a ne mana! Ministar Milićević: Ostanite u Srbiji da zajedno gradimo budućnost za našu zemlju!

Podeli vest

U novom Info jutru o školovanju, poslu i kreiranju budućnosti mladih, ali i aktuelnoj političkoj situaciji, govorio je ministar Đorđe Milićević

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević ističe da inicijativa je krenula od kancelarije za mlade i na mladima svet ostaje i da pričaju sa mladima bez politike, već samo o unapređenju mladih života i ostanka u Srbiji posle završenog školovanja.

- Inicijativa je krenula od kancelarije za mlade i na mladima svet ostaje, mladost je uvek prednost, a ne mana. Pričamo sa mladima bez politike, već samo o unapređenju mladih života i ostanka u Srbiji posle završenog školovanja i neću da se opredelim za razgovor sa mladima samo u dijaspori, već u regionu, ali i u našoj Srbiji - kazao je Milićević.

Foto: Pedja Milosavljević

Đorđe Milićević

 

Ministar kaže da je Vlada Republike Srbije kolektivni organ i treba zajedno da grade budućnost za našu zemlju i da izbori ne trebaju sad da budu u centru pažnje, već bolji život za naše mlade građane.

- Mladi su se navikli da dođe ministar na neku tribinu za mlade i priča o politici, ali ja tako ne radim, već želim da saslušam sva pitanja mladih. Vlada Republike Srbije je kolektivni organ i treba zajedno da gradimo budućnost za našu zemlju. Izbori ne trebaju sad da budu u centru pažnje, već bolji život za naše mlade građane - rekao je Milićević.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"
Fudbal

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"

Teške reči uputili su ruski treneri na račun legende srpskog fudbala Saše Ilića (46)! Tek što je preuzeo klupu ruskog kluba Nižnjeg Novgoroda, tamošnji treneri ostrvili su se na njega i poručili da on nema dovoljno jaku trenersku biografiju da bi postao strateg ove ekipe.

05.05.2024

12:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija