• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2023

10:05

(VIDEO) Prljava i nasilna opozicija pljuje po napretku Srbije, a bivši režim nije mogao da obezbedi grejanje narodu!

Informer

Live TV

(VIDEO) Prljava i nasilna opozicija pljuje po napretku Srbije, a bivši režim nije mogao da obezbedi grejanje narodu!

Podeli vest

Ko se i kako bori kroz svoju predizbornu kampanju i ostaje li Srbija na stabilnom putu razvoja nakon izbora, na ovo nam odgovaraju Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i analitičar Dejan Miletić.

Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost ističe da opoziciju jedino povezuje i spaja mržnja koju imaju prema napretku Srbije i da opozicija zloupotrebljava patnju našeg naroda.

- Putevi u Srbiji su izgrađeni svuda, evo sada kada sam dolazio u emisijuvideo sam velelepni "Prokop". Opoziciju jedino povezuje i spaja mržnja koju imaju prema napretku Srbije i gradnji na primer "Prokopa" ili autoputa. Opozicija zloupotrebljava patnju našeg naroda i stavlja to u svoje slogane i da pozivaju protiv nasilja, a sami sprovode nasilje - zaključio je Todorov.

Analitičar Dejan Miletić kaže da je opozicija želi da učini izbore prljavim, kao i da žele agresivnom kampanjom da se dokopaju vlasti, ali i da je to sve bivši režim koji nije mogao da ispuni osnovne potrebe naroda.

- Nažalost izbori bi trebalo da su praznik demokratije, a ne da bude traljavo i prljavo kao što to opozicija želi. Opozicija je ostala zbunjena činjenicom da mora da izađe na izbore, iako su se toliko borili za te iste izbore. Žele rezultate agresivnim kampanjama da se dočepaju vlasti i to je bivši režim koji nije mogao da omogući ni grejanje za narod i grad Beograd, a sada pljuju po tome što se Srbija gradi i napreduje - rekao je Miletić.

Foto: Masha Bandjur

Đorđe Todorov i Dejan Miletić

 

Naš sagovornik dodaje i da je narod Srbije taj koji će sutra preuzeti odgovornost da glasamo da bi naša zemlja nastavila da bude velika i napredna, uprkos spoljnim i unutrašnjim pritiscima.

- Osim unutrašnjih pritisaka, mi se nalazimo stalno pod spoljnim pritiskom zbog Kosova i Metohije i Zapad se sistematično pokušava decenijama da nas ukloni. Mi smo ti koji ćemo sutra preuzeti odgovornost da glasamo da bi naša zemlja nastavila da bude velika i da oni koji su otišli upravo na Zapad, da se vrate u Srbiju - kazao je Miletić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija