• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2023

22:30

Izrael u ogromnom problemu: Bajden zavrće finasijsku slavinu, jer Amerika srlja u ekonomsku propast!

Informer

Live TV

Izrael u ogromnom problemu: Bajden zavrće finasijsku slavinu, jer Amerika srlja u ekonomsku propast!

Podeli vest

Nova Tema dana bila je pitanje nastavka finansiranja SAD ka Izraelu, a gosti koji su razgovarali o ovome na Informer TV bili su istoričar Saša Adamović, Olga Ravasi iz pokreta "Srbi za Trampa" i Ljubinka Milinčić, glavni urednik portala "Sputnjik".

Istoričar Saša Adamović ističe da je za Ameriku najbolje da prekine finansiranje Izraela i Ukrajine, kao i da je SAD finansiranje tih zemalja postao teret Amerikancima.

- Za Ameriku bi bilo najbolje da se prekine finansiranje Izraela i Ukrajine, jer je to najbolje za njihov interes. Grupa cionista je izrazito orjentisana ka pomoći Izraelu i kažu da je savez sa Izraelom Americi postao teret, a Hamas je krenuo u bitku sa svešću da će da izvuče deblji kraj - rekao je Adamović. 

Foto: Informer.rs/printscreen

Saša Adamović

 

Ogla Ravasi iz pokreta "Srbi za Trampa" kaže da američka ekonomija propada i da je u vreme Trampa cvetala ekonomija, a da su nevladine organizacije cionista neprijatelji belaca.

- Američki narod ne želi da se bavi nekim ratom, generalno država propada i ekonomija je na najmanjem nivou u skorije vreme, jer je u vreme Trampa ekonomija cvetala. Ekipe nevladinih organizacija globalista i cionista navode da su belci antisemiti i rasisti i antibelački su nastrojeni, a ne shvataju da su konzervativni belci jedini saveznici Izraela - navela je Ravasi.

Foto: Informer.rs/printscreen

Olga Ravasi

 

Glavni urednik portala "Sputnjik" Ljubinka Milinčić navodi da je Izrael u velikom problemu zbog finansiranja od strane Amerike, jer stavlja Izraelce u ulogu podanika SAD.

- Izrael je u velikom problemu, ali Amerikanci finansiraju Izrael i kad nije ratu i kada jeste. Smatram da će SAD i Bajden nastaviti da finasiraju i Ukrajinu i Izrael. Amerika stalnim finansiranjem Izraela stavljaju tu zemlju u ulogu podanika i SAD misli da može novcem i bombardovanjem da vlada zemljama - kazala je Milinčić. 

Foto: Informer.rs/printscreen

Ljubinka Milinčić

 

Naša sagovornica dodaje i da američki mediji ne ne prikazuju stvarnu sliku o tome šta se dešava u pojasu Gaze i da su SAD pokušale da uvuku Iran u Treći svetski rat. 

- Američki mediji ne prikazuju stvarnu sliku o tome šta se dešava u pojasu Gaze i to sve zbog američkog političkog sistema. Pokušali su da uvuku Iran i ostale arapske zemlje u rat, jer će to dovesti do Trećeg svetskog rata - zaključila je Milinčić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija