• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2023

10:31

Rusi kucaju na vrata Kijeva, dok Ukrajina očajnički pokreće medijsku propagandu! (VIDEO)

Informer

Live TV

Rusi kucaju na vrata Kijeva, dok Ukrajina očajnički pokreće medijsku propagandu! (VIDEO)

Podeli vest

O ruskoj specijalnoj operaciji u Ukrajini, koja napreduje ka glavnom gradu te zemlje, razgovarali smo u Info jutru sa gostima pilotom Borišom Mandićem i generalom Lukom Kastratovićem.

General Luka Kastratović navodi da je rat u Ukrajini rat između Zapada i Istoka, kao i da su Rusi stigli do Kijeva, ali smatra da će rat još trajati, ponajviše zbog uticaja Amerikanaca.

- Ovaj rat u Ukrajini je zapravo rat između Zapada i Istoka, a Ukrajinci su zadojeni pogrešnim ideologijama, uništili su sopstvene spomenike i napali Ruse, pa je Rusija morala da odgovori. Rusi su stigli do Kijeva, ali smatram da će rat trajati još neko vreme, ponajviše zbog Amerikanaca koji imaju stalno neke planove - tvrdio je Kastratović.

Foto: Pedja Milosavljević

Boriša Mandić i Luka Kastratović

Pilot Boriša Mandić kaže da Ukrajina pokušava da medijskim ratom izvrši manipulaciju i da Rusija čvrsto stoji protiv Zapada i Ukrajine, kao i da je teško govoriti o trajanju sukoba.

- Mi iskusni ratni veterani znamo da je Ukrajina medijskom manipulacijom saopštila da je uspela da obori ruske dronove koji su ušli u Kijev, a ta priča nije legitimna. Rusija vrši posebnu operaciju gde artiljertijom, dronovima i ostalim vojnim dostignućima čvrsto stoji protiv Ukrajine i Zapada. Svi ratovi imaju posledice, uzrok, povod i ovde je teško govoriti o tome koliko će trajati - objasnio je Mandić.

Celu emisiju pogledajte ovde:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija