• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2023

09:27

Americi nema spasa? Putin gazi ka pobedi u Ukrajini, dok je Zapad u totalnom kolapsu! (VIDEO)

Informer

Live TV

Americi nema spasa? Putin gazi ka pobedi u Ukrajini, dok je Zapad u totalnom kolapsu! (VIDEO)

Podeli vest

Vladimir Putin je rekao da neće dozvoliti oslabljenom Zapadu da uništi Rusiju i da će odoleti svim izazovima u Ukrajini, a o tome je govorila u Info jutru Ljubinka Milinčić, glavna urednica portala "Sputnjik Srbija".

 Ljubinka Milinčić, glavna urednica portala "Sputnjik Srbija" ističe da je Zapad počeo da shvata da više nema vojne tehnologije da pošalje Ukrajini i polako propada, dok će Rusija opet odneti pobedu.

- Iako su sve oči uprte u pojas Gaze, Ukrajina je bitna i Zapadu i dalje. Ukrajinski narod je nastradao zbog svog predsednika i uticaja Zapada. Rusi i Ukrajinci su zajedno ginuli protiv nacista, a sada su zaraćeni. Zapad je počeo da shvata da više nema vojne tehnologije i municije da pošalje Ukrajini, a evropske zemlje su u totalnoj recesiji. Rusija nikada nije napadala nikoga, ona se samo branila od napada Zapada i uvek je odnosila pobedu, a Zapadu nema spasa, posebno Americi, koja strmoglavo juri ka dole - kazala je Milinčić.

Foto: Pedja Milosavljević

Ljubinka Milinčić

 

Naša sagovornica kaže i da Rusija sada ima bolju ekonomiju nego Evropa, što nije bio slučaj pre rata i da jedino kako će se produžiti rat je da Amerika uđe u rat, koja se služi pretnjama, dok to nije slučaj kod Putina.

- Putin nije nervozan i histeričan i ne odlučuje ishitreno o bilo čemu, Rusija neće i ne sme da izgubi u Ukrajini. Rusija sada ima bolju ekonomiju nego Evropa, što nije bio slučaj pre rata, što znači da ih je rat u Ukrajini ojačao, a ne oslabio kako je Zapad želeo. Jedino kako će se produžiti rat je da Amerika uđe u rat, koja se služi pretnjama, dok to nije slučaj kod Putina - rekla je Milinčić.

Celu emisiju o Putinu obavezno pogledajte u videu ispod:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija