• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.12.2023

17:18

Od Evrope do Afrike preko 9.000 kilometara! Vozači jure na dva kontinenta, a cilj trke je humanitarne prirode! (VIDEO)

Informer

Live TV

Od Evrope do Afrike preko 9.000 kilometara! Vozači jure na dva kontinenta, a cilj trke je humanitarne prirode! (VIDEO)

Podeli vest

U emisiji "Pre večere" sa vozačima Ivanom Kozmarom i Zvezdanom Kljajićem razgovarali smo o Reliju "Budimpešta - Sijera Leone". 7.500.000 konjskih snaga spremno je da krene!

Vozač Ivan Kozomara objasnio je da je Reli do 2015. godine bio organizovan svake godine, a da se nakon 2015. organizuje na svake dve.

-Trka je duga oko 9.000 kilometara. Glavna stvar oko celog Relija jeste da se skupi novac da se pomogne ljudima. Krećemo 26. januara u podne iz Budimpešte. Preko Slovenije, Italije, Francuske, Španije, a preko Maroka se kreće u afrički deo ture. Sami organizatori nas upozoravaju da možemo biti oteti, otrovati, ili možemo nastradati tako što će nas pregaziti slon. Sam moto Relija je: "Bilo ko, bilo čime, samo da stignete do cilja". Prvi put nam je bio problem da idemo u januaru kroz celu evropu motorom, pa smo uzeli kamion. Moja supruga gajila je nade da ću odustati. Komunikaciju održavamo preko radio veza. Dve atraktivne devojke krenule su sa škodom i pozvale su nekoga ko zna da popravlja automobil. Za vrlo kratko vreme javilo se više od pedeset ljudi- rekao je Kozomora.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ivan Kozomora i Zvezdan Kljajić

Vozač Zvezdan Kljajić

-Ja sam u penziji. Bušenje guma je samo šala. Ima žena koje se bave ovim. Najbitnije je učestvovati. Ovaj Reli ostao je na tome da bude amaterski i humanitarni, što je najvažnije- rekao je Zvezdan Kljajić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija