• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2024

18:56

(VIDEO) Ne propustite "Život kao takav"! Toma Fila priznao: Pretili su da će ubiti Lauševića, a devedesete su bile najturbulentniji period!

ATAIMAGES

Live TV

(VIDEO) Ne propustite "Život kao takav"! Toma Fila priznao: Pretili su da će ubiti Lauševića, a devedesete su bile najturbulentniji period!

Podeli vest

Emisija "Život kao takav" za kratko vreme pobrala je simpatije publike i ne propustite nove današnje teme koje su bile devedesete godine, ali i glumac Žarko Laušević.

U ovoj emisiji gostovali su advokat Toma Fila, pisac i novinar Vanja Bulić, bivša spikerka Staka Novković Đorđević i Aleksandar Čović, frontmen grupe "Regina", a svi oni govoriće na temu najburnije decenije na ovim prostorima - devedesetih, ali i o nedavno preminulom Žarku Lauševiću.

Pisac i novinar Vanja Bulić ističe da je bilo lepo za vreme Tita, ali i da su sve promenile devedesete godine i da su bile turbulentne kao i život Žarka Lauševića.

- Lepše vreme za novinare bilo je u Titovo vreme, ali i za sve ljude koji su bili na ovim prostorima, jer tada nismo znali za razlike, sve do devedesetih godina, kada se sve promenilo - rekao je Bulić i dodao:

- Ja i Laušević se nismo toliko družili, ali smo se znali na neki drugi način i spajala nas je ta crta porekla, jer smo Srbi iz Crne Gore. Te devedesete su kao i Lauševićev život, bile turbulentne - naveo je Bulić.

Avokat Toma Fila objašnjava zašto je odbio samo dvaput klijente u životu.

- Po kodeksu ne bih trebao da odbijem klijente, ali dvaput sam odbio klijente, a to su da zastupam čoveka koji je silovao i zapalio devojčicu i čoveka koji je silovao sopstvenu majku - objasnio je Fila.

Prema rečima gosta emisije "Život kao takav" Žarko Laušević je bio poseban čovek i iz nesrećnih okolnosti se desilo njegovo ubistvo čoveka.

- Žarko Laušević je bio poseban čovek, imao je specifičan osmeh i uvek me je zvao me je ćaletom. Sećam se kada je došao do mene i rekao da je ubio čoveka. Nesrećna okolnost je u samoodbrani ubio čoveka i do toga je doveo splet veoma nesrećnih okolnosti - zaključio je Fila.

Obavezno ne propustite da pogledate celu emisiju u videu ispod:

Bivša spikerka Staka Novković Đorđević istile da devedesete su donele i bombardovanje,a li napominje i da je radila pod svakim režimom.

- Devedesete su donele i bombardovanje, mi jesmo voleli Zapad, ali nas je nemilosrdno bombardovali. Nikada nisam otišla u sklonište i uvek sam radila koji god režim bio, da li Titov ili Miloševićev. Odmagao mi je lep izgled u svom poslu, jer je nekada ženski svet zamerao zbog moje lepote i pojavljivanja na televiziji - napomenula je Novković Đorđević.

Aleksandar Čović, frontmen grupe "Regina" govori o tome da su devedesete bile turbulentna vremena za sve ljude u regionu.

- Devedesete su me dočekale kad sam imao 20 godina i svašta mi se desilo od dva albuma u Sarajevu do dolaska u Beograd bez ičega. Definitivno su bila turbulentna vremena za sve ljude u regionu i te devedesete su bile definitivno prelazni period na današnji, materijalni svet - objasnio je Čović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija