• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2024

17:03

Psihološki triler opozicije: Đilasove frakcije pripremaju lomaču za Srbiju i Vučića! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Psihološki triler opozicije: Đilasove frakcije pripremaju lomaču za Srbiju i Vučića! (VIDEO)

Podeli vest

O novom divljanju opozicije, govorili su u Info danu politički filozof Dragoljub Kojčić i novinar "Politike" Nikola Belić.

Politički filozof Dragoljub Kojčić kaže da opozicija koja je zapravo "Srbija za nasilje"želi da proglasi svoju zemlju genocidnom i da napadnu predsednika.

- Ovo što radi opozicija ima elemente psiholškog trilera. Kada su završeni izbori, ispitivanje javnog mnjenja je direktno pokazao da je tačno predviđeno raspoloženje naroda. "Srbija protiv nasilja", koja je zapravo "Srbija za nasilje", ima problem u odnosu prema svojim glasačima, ali i prema svojim zapadnim nalogodavcima. Nama treba zdrava opozicija, a ne da protagonisti opozicije žele da osude Srbiju kao genocidnu državu i da napadaju konstantno predsednika Vučića - rekao je Kojčić.

Foto: Zoran Sinko

Dragoljub Kojčić

 

Naš sagovornik dodaje i da je ružno što opozicija napada svoju državu i vrši nasilje nad državnim ustanovama.

- Ružno je što opozicija zagovara nasilje nad institucijama, i iako su u apsolutnoj manjini žele da ruše demokratiju i užasno je to što kleveću svoju zemlju i to iz emisija u drugim zemljama. Nekad su političari ginuli za svoju zemlju, a sada je napadaju - kazao je Kojčić.

Novinar "Politike" Nikola Belić ističe da opozicija nasrće na sve što ima veze sa normalnom Srbijom, kao što su mala Pavlina i predsednik Vučić.

- Opozicija nasrće na sve što ima veze sa normalnom Srbijom i to na osetljive tačke kao što su Pavlina i predsednik Vučić. Pokušavaju da nađu fantomske birače, ali kada im to nije uspelo, opet udaraju na porodicu predsednika Vučića - objasnio je Belić.

Foto: Zoran Sinko

Nikola Belić

 

Prema tvrdnjama našeg gosta opozicija želi da izigrava Aljbina Kurtija i da sprovode nasilje u Skupštini.

- Opozicija želi da izigrava Aljbina Kurtija u Skupštini i da vrši nasilje na najgori mogući način. Besmisao opozicije može mnogo da ih košta i moj topli savet je da ne sprovode nasilje. Iskreno se nadam da neće doći do eskalacije u Skupštini, jer smatram da evropski zvaničnici ne bi reagovali mnogo na to - zaključio je Belić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Snimak koji morate pogledati, sve je kristalno jasno: Hejteri, šta ćemo sad?!
Politika

Snimak koji morate pogledati, sve je kristalno jasno: Hejteri, šta ćemo sad?!

Opozicija i njihovi mediji prave šale i sprdaju se na račun plana „Srbija 2027 – skok u budućnost“ koji je predstavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a koji predviđa šest prioriteta: podizanje životnog standarda građana, ubrzanu modernizaciju zemlje, razvoj infrastrukture, zatim industrijalizaciju, poljoprivredu i životnu sredinu, potom integralni razvoj i Ekspo 2027.

25.01.2024

15:39

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija