• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2024

12:17

Srbija ima najbolja skijališta u regionu! Evo koliko vremena je potrebno da stanete na skije (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Srbija ima najbolja skijališta u regionu! Evo koliko vremena je potrebno da stanete na skije (VIDEO)

Podeli vest

U Info jutru glavna tema bila je sezona skijanja, a o tome je govorio direktor JP skijališta Srbije Dejan Ćika.

Direktor JP skijališta Srbije Dejan Ćika ističe da su samo tri do četiri dana potrebna da osoba krene da skija.

- Kod skijanja je dobro zato što možete da se bavite tim sportom kada god želite, u bilo kojoj životnoj dobi, ali najbolje je što ranije krenuti. Samo tri-četiri dana su potrebna da osoba krene da skija bez problema - rekao je Ćika.

Foto: Zoran Sinko

Dejan Ćika

 

Naš sagovornik dodaje i da oprema i tehnologija na skijalištima idu u korak sa svetom.

- Kopaonik je defintivno vodeći u regionu, a što se tiče sveta, oni samo imaju veću dužinu staza, a što se tiče opreme i tehnologije idemo u korak sa svetom. Imamo mašine za veštačko osnežavanje i to je dobra stvar s obzirom da se dešava da nema snega. Sezona traje do sredine aprila, dok ne počnu da rade bašte kafića u Beogradu - kazao je Ćika.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija