• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2024

09:25

Zapad nikad nije glasnije ćutao: Kurti se nesmetano iživljava nad Srbima sa naše južne pokrajine! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Zapad nikad nije glasnije ćutao: Kurti se nesmetano iživljava nad Srbima sa naše južne pokrajine! (VIDEO)

Podeli vest

O Kurtijevim ogromnim pritiscima na Srbe, dok Zapad ćuti na to, u Info jutru govorili su Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku i Nenad Vuković predsednik Društva lobista Srbije

Nenad Vuković predsednik Društva lobista Srbije navodi da zemlje Kvinte i međunarodna zajednica uvek šalje blaga upozorenja Kurtiju i nema konkretne poteze.

- Važno je da se život na Kosovu i Metohiji stabilizuje i smiri, ali prištinskim institucijama je cilj da se Srbima do srži ne dozvoli da živi normalno i da bude neizdrživ. Zemlje Kvinte i međunarodna zajednica uvek šalje blaga upozorenja Kurtiju i nema konkretne poteze. Samo čekam da Kurti stavi Srbe u kavez i da glumi neku demokratiju dok sprovodi teror - rekao je Vuković. 

Foto: Tanja Andric

Ljubomir Đurić i Nenad Vuković

 

Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku ističe da Aljbin Kurti provocira Srbiju i Srbe i međunarodna zajednica nema reakcije i brige za naš narod.

- Aljbin Kurti provocira Srbiju i Srbe i međunarodna zajednica nema reakcije i brige za naš narod. Moje mišljenje je da Aljbin Kurti neće snositi posledice i Zapad ima lažnu brigu za Srbe sa KiM. Albanci opopavaju u političkom smislu Zapad i na sve načine žele da uđu u međunarodne organizacije, da bi ostvarili legitimitet kao takozvana država - kazao je Đurić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Snimak iz 2022. godine pokopao Milivojevića - Za nosioca Đilasove liste i priznanje tzv. Kosova je opcija! (VIDEO)
Politika

Snimak iz 2022. godine pokopao Milivojevića - Za nosioca Đilasove liste i priznanje tzv. Kosova je opcija! (VIDEO)

Radomir Lazović, nosilac Đilasove liste "Srbija protiv nasilja", izjavio je 2022. godine kako u opoziciji postoje sve opcije, pa i ona koja uključuje priznanje tzv. Kosova, što je direktno pokopalo izjavu Srđana Milivojevića, Đilasovu udarnu pesnicu, koji je istakao kako ne postoji nijedan čovek iz opozicionih redova koji bi priznali lažnu državu.

18.01.2024

08:16

sledeća vest

Vesti

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija