• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2024

18:30

Opozicija probila dno! Đilasovi kmetovi žele da slepo služe gospodarima sa Zapada! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Opozicija probila dno! Đilasovi kmetovi žele da slepo služe gospodarima sa Zapada! (VIDEO)

Podeli vest

U novom Info danu govorili smo o opoziciji koja je dotakla dno, a gosti su bili Aleksandar Šešelj zamenik predsednika SRS, glavni urednik "Srpskog portala" Dejan Vukelić i član predsedništva SPS Radovan Arežina.

Član SPS Radovan Arežina kaže da je opozicija iskoristila tragedije za svoje političke poene i onda su zahtevali izbore na kojima su izgubili.

- Iskoristili su tragedije za svoje političke poene i onda su zahtevali izbore na kojima su izgubili. Blokirali su ceo grad i Skupštinu i to u najgorem trenutku kada smo izloženi pritiscima. Danas mnogi vide da opozicija ne zastupa svoje interese i jure u Savet Evrope da se žale na izbore - objasnio je Arežina.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Radovan Arežina

 

Aleksandar Šešelj zamenik predsednika SRS ističe da je opozicija iskvarila značenje te reči, kao i da se prozapadna opozicija uzdaje u Zapad da utiče na vlast u Srbiji.

- Trenutna opozicija je isprljala termin opozicija i sada ta reč ima negativan prizvuk. Već deceniju sprovode antisrpsko nasilje i godinama unazad se bore protiv vlasti. Naša stranka je doživela poraz, ali mi smo razumeli poruke naroda i mi sami sebe menjamo da bi dobili narodnu volju. Prozapadna opozicija, na čelu sa Đilasom i Jovanovićem, se uzdaje u Zapad da im utiče na vlast i nacionalna pitanja u Srbiji i oni su kmetovi koji žele da služe gospodaru - rekao je Šešelj.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dejan Vukelić i Aleksandar šešelj

 

Glavni urednik "Srpskog portala" Dejan Vukelić navodi da je opozicija u eksperimentalnoj fazi ispitivanja koliko je duboko dno i koliko još nisko mogu da odu.

- Đilasova opozicija je zapravo bivša vlast i njihova jedina programska tačka je sklanjanje Vučića sa vlasti. Opozicija je u eksperimentalnoj fazi ispitivanja koliko je duboko dno i koliko još nisko mogu da odu. Ignorisali su izbornu volju miliona birača i ponašaju se kao da su vanzemaljci došli i oteli vlast - kazao je Vukelić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija