• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.02.2024

10:02

Procurio jeziv telefonski poziv Zalužnog! Priprema se potpuna izdaja Zelenskog! (VIDEO)

Informer

Live TV

Procurio jeziv telefonski poziv Zalužnog! Priprema se potpuna izdaja Zelenskog! (VIDEO)

Podeli vest

Ukrajinske oružane snage su unapred pripremile napad na Iljušin -76 sa ukrajinskim zarobljenicima, protivvazdušni raketni sistem Patriot delovao je iz zasede, a sam napad na humanitarni avion pripremili su Britanci, tvrdi bivši oficir ruskih specijalnih snaga, pukovnik u penziji Anatolij Matvijčuk. O tome kakva je situacija na frontu u "Info jutru" govorili su analitičar Dragan Simić i istoričar prof. dr Miloje Pršić.

Na internetu se pojavio transkript prisluškivanja telefona Zalužnog. U tom pozivu on o Zelenskom obelodanjuje izvesne podatke koji su veoma škakljivi i zabrinjavajući. "Neću sada da pričam s njim, on je opet pod dejstvom droge" - rekao je Zalužni svom sagovorniku u pomenutom razgovoru.

Analitičar Dragan Simić objasnio je da Ameriku i Englesku ne treba razdvajati jer kao što je nekada Amerika bila engleska kolonija, sada je Engleska kolonija Amerike.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Dragan Simić

-Ne postoji više ni jedan političar koji nešto pozitivno može da kaže za Zelenskog. Ne samo u Ukrajini, nego na celom svetu. Centar kordinacije svega što se dešava je Brisel. Zalužni radi za sebe. On želi da bude novi predsednik Ukrajine. Ima ljude koji stoje iza njega. On napada Zelenskog i ima punu podršku vojnika. On je vojni čovek i zna šta radi, za razliku od onog našmrkanog koji ne zna šta radi.  Njegov telefonski razgovor je namerno procurio u javnost. Svi žele da izdaju Zelenskog jer znaju da će i oni odgovarati sa njim. Pirkupljaju poene tako što će ga izdati. Ovo što radi Zelenski, njemu treba da se sudi za genocid za sopstveni narod. On je doneo zakon da niko ne sme da pregovara sa Rusijom. Treći svetski rat već traje i vodi se na drugačiji način od prva dva svetksa rata- rekao je Simić.

Istoričar prof. dr Miloje Pršić smatra da su namerno hteli da naprave incident ili da se dogodi nešto u svetskoj javnosti da bi se optužila Rusija.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Miloje Pršić

-Međutim, ovde je to potpuno promašeno. Gotovo da je istog trena ruska komanda zahtevala da se UN uključe u istragu i tada se sve otkrilo. Glavni cilj Zapada je da se zdrobi Rusija. Ispod 2% gubitaka Amerikanaca i Engleza u Prvom svetskom ratu. Srbija ima 44% gubitaka stanovništva na svojoj teritoriji. To je bio genocid neviđenih razmera. Bilo je zabranjeno davanje srpskih imena, pevanje srpskih pesama i uništavane su ikone. Oni su svoju teoriju zasnivali na vojničkom principu! U Libiji je poenta bila nafta. Sirija je bila bitna zbog eksplotacije nafte. Zapad je pripremio scenario uvlačenja Ukrajine u rat još od Varšavskog ugovora. Model kako nastupa Zapad za obične ljude Francuska, Nemačka imaju timove koji prave strategiju nastupanja na zemlje koje su njima od interesa. Zalužni je upozoravao Zelenskog da je nedovoljno obučavanje vojnika. Imamo čoveka ko zna šta je rat i drugog čoveka koji je - rekao je Pršić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija