• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.02.2024

09:30

Zahtev opozicije je bolan, težak i sramotan! Srpski narod plaća ljude koji rade na njegovom uništenju! (VIDEO)

Informer

Live TV

Zahtev opozicije je bolan, težak i sramotan! Srpski narod plaća ljude koji rade na njegovom uništenju! (VIDEO)

Podeli vest

U danu iza nas Evropski parlament doneo je sramnu rezoluciju za našu zemlju, a na zahtev opozicionih lidera. U INFORMER SPECIJALU na ovu temu govorila je gošća novinarka Olivera Miletović.

Novinarka Olivera Miletović najpre se osvrnula na rezoluciju koja je doneta u Evropskom parlamentu na zahtev opozicije.

Foto: Masha Bandjur

Olivera Miletović

-Mnogo je utisaka. Jučerašnji dan bio je pun kontradiktornosti počevši od naših parlamentaraca koji su tražili da Srbija uvede sankcije Rusiji, potom vrlo važna sednica Parlamenta, a onda i intervju Takera Karlsona sa Vladimirom Putinom. Taj zahtev opozicije je toliko bolan, toliko težak i toliko sramotan! To što se juče dešavalo me podseća na ultimatum koji je Srbija imala jula 1914. godine. Srbija je tada ispunila 9 zahteva i jedan nije. Taj ultimatum koji nisu hteli da potpišu je da delegacija iz Austrougarske dođe u Srbiju i izvrši istraživanje. To nisu hteli da potpišu i tako je počeo Prvi svetski rat. Da li smo mi isti narod? Šta se to desilo sa nama? Neki predstavnici vaše države traže sankcije vašoj državi! Iako se oni pravdaju da to nije protiv Srbije, već protiv Vučića. Pa za Vučića nisu glasali Kinezi nego Srbi! Kako je moguće da mi plaćamo ljude koji direktno rade na našem uništenju? Doazimo u situaciju da mi plaćamo svoju propast!- rekla je Olivera Miletović.

Ona je komentarisala je i sednicu Saveta bezbednosti, ali se nadovezala na istorijski kontekst svega što se dešava na Kosovu i Metohiji.

-Golgota Srba nije od juče. Predsednik je spomenuo da je najviše napada došlo od Britanaca. Oni su se opredelili za Albance. Taj projekat nezavisnog Kosova počeo je u vreme Adolfa Hitlera i kasnije za vreme Tita. Taj projekat je dao svoje rezultate. Malo ljudi zna da je Kosovo uvek bilo južno od Ibra, a nikad severno od Ibra. Stradanje Srba na Kosovu i otimanje naše teritorije je kontinuitet čitav 20. vek. Srbija je danas suverenija od Nemačke! Koliko god mi bili teritorijalno mala država, mi smo jedan od retkih naroda u Evropi koji je suveren i slobodan- rekla je Olivera Miletovć.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Jasni argumenti predsednika Vučića dominirali na sednici Saveta bezbednosti! Kurti se osećao kao da je na optuženičkoj klupi! (VIDEO)
Live TV

Jasni argumenti predsednika Vučića dominirali na sednici Saveta bezbednosti! Kurti se osećao kao da je na optuženičkoj klupi! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naglasio je da je u govoru na sednici Saveta bezbednosti UN želeo da istakne nekoliko činjenica i da je prva od njih ta da će Srbija učiniti sve što je moguće da se očuvaju mir i stablnost u regionu, kao što je to oduvek radila. U INFORMER SPECIJALU danas čitavog dana govoriomo na ovu temu. Gosti emisije bili su politikolog Ognjen Gogić i politikolog Vladimir Kljajić.

09.02.2024

08:58

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija