• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2024

10:34

(VIDEO) Dok se predsednik Vučić borio za Kosovo i Metohiju, ispijači supe od gambora, Đilas i Marinika, trčali na Zapad da traže sankcije Srbiji!

EPA/Reuters/shutterstock

Live TV

(VIDEO) Dok se predsednik Vučić borio za Kosovo i Metohiju, ispijači supe od gambora, Đilas i Marinika, trčali na Zapad da traže sankcije Srbiji!

Podeli vest

O neslavnom prisustvu opozicije u Evropskom parlamentu i borbi predsednika Vučića u UN, govorili su u Info jutru Đorđe Dabić iz SNS-a i Biljana Obradović Šahrimanjan iz Centra za stratešku analizu.

Đorđe Dabić iz SNS-a ističe da dok se predsednik Vučić borio za Kosovo i Metohiju u Ujedinjenim nacijama, opozicija je tražila sankcije protiv države Srbije.

- Dok se predsednik Vučić borio za Kosovo i Metohiju u Ujedinjenim nacijama, opozicija je tražila u isto vreme sankcije protiv države Srbije. To pokazuje da opozicija želi da destabilizuje državu Srbiju i napravi od nje koloniju. Nije državi prvi put da se suočava sa rezolucijama iz Evropskog parlamenta, ali mi se nećemo predati - rekao je Dabić.

Foto: Masha Bandjur

Đorđe Dabić i Biljana Obradović Šahrimanjan

 

Biljana Obradović Šahrimanjan iz Centra za stratešku analizu navodi da poslanici trebaju da se bore za nacionalni integritet kao predsednik Vučić, a ne da sede u parlamentu kao opozicija.

- Mi dok imamo borbu za nacionalni i teritorijalni integritet. Predsednik Vučić je rekao da će ispuniti sve zahteve Evropske unije koje je opozicija zatražila. Naši parlamentarci trebaju da idu u evropski parlament i bore se za naše interese, a ne da nekakvi Đilas, Marinika i Lazović sede u parlamentu i jedu supu od gambora. Dok imamo mir i bezbednost na Kosovu i Metohiji, to će privući i strane investicije - rekla je Šahrimanjan Obradović. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija