• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2024

13:04

Dok zulumdžija Kurti drži Srbe kao taoce na KiM, Đilasovi vazali preklinju NATO zemlje da unište Srbiju! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Dok zulumdžija Kurti drži Srbe kao taoce na KiM, Đilasovi vazali preklinju NATO zemlje da unište Srbiju! (VIDEO)

Podeli vest

O skupu na KiM, opoziciji i govoru predsednika Vučića u UN, govorio je u Info jutru reditelj Dragoslav Bokan iz Instituta za nacionalnu strategiju.

Reditelj Dragoslav Bokan ističe da zlonamerni ljudi ne vide uspeh i trud predsednika Vučića.

- Oni koji su zlonamerni uvek komentarišu onaj vidljivi deo, a nevidljivi deo truda, rada i uspeha, to ne vide i ne komentarišu. Predsednik Vučić je jasno izneo stavove Srbije u UN i rekao je istinu koju je trebao svet da čuje. Mi imamo sve jaču vojsku i sve ozbiljniju ekonomiju i to je odlična stvar za Srbiju - rekao je Bokan.

Foto: Masha Bandjur

Dragoslav Bokan

 

Prema rečima našeg gosta narod trpi dugo teror na KiM, ali i da je to zasluga opozicije koja želi da uništi Srbiju.

- Srbija ne prestaje da ide napred i Srbi ne prestaju da postoje ma gde god bili. Kada je neko bolestan i oporavi se i stane na noge, neki zli jezici će se pitati zašto ne trči. Već 25 godina Srbi na KiM su kao taoci i trpe svakog dana teror. Bivši režim je premestio pregovore iz UN u EU, a to je bila greška i sada opozicija puzi na kolenima moleći NATO zemlje da unište Srbiju i sve zato što su antivučićevi satanistički izdajnici - objasnio je Bokan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija