• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2024

18:08

Čista patologija! Jelena Marjanović je poznavala svog ubicu, ne radi se o strancu! (VIDEO)

Informer

Live TV

Čista patologija! Jelena Marjanović je poznavala svog ubicu, ne radi se o strancu! (VIDEO)

Podeli vest

Sluđenje Zoranu Marjanoviću koji se tereti za ubistvo svoje partnerke pevačice Jelene Marjanović, komentarisali su gosti Info dana, bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović, novinarka Informera Branka Lazić, psiholog Željko Matović i advokat Biljana Amidžić.

Bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović naveo je da najkardinalniju grešku predstavlja što je Zoranova kuća pretrešena tek 16 dana nakon ubistva.

- Prilično je nelogično pričao, nakon čega sam kolegi rekao da obavi detaljan razgovor sa njim, ali da ga ne zadržavaju kako bi imali pravo da ga zadrže kasnije. Najkardinalnija greška koja je urađena je to što je njegova kuća pretrešena 16 dana nakon pronalaženja tela. Kanal u kome je telo nađeno nije lice mesta, jer je pored nađena njena patika čiji đon je bio čist - rekao je Popović.

Foto: Tanja Andric

 

Novinarka Informera Branka Lazić istakla je joj je u razgovoru Zoran Marjanović delovao tužno i pesimistično i da su njegovi advokati imali veći optimizam od njega.

- Kada sam ga primetila prišla sam mu i popričala sam sa njim. Pitala sam ga za devojčicu, a on je rekao da ona sada ima 13 godina i da je dobro. Delovao mi je tužno i pesimistično, veći su optimisti bili njegovi advokati nego on. U ovom slučaju smatram da je u pitanju patološka ljubav ili patološka mržnja - rekla je Lazićeva.

Foto: Tanja Andric

 

Psiholog Željko Matović ukazao je na to da ovaj slučaj deli sličnosti sa ubistvom pevačice Ksenije Pajčin koju je usmrtio njen bivši dečko.

- Ne znam da li je ubio svoju partnerku ali smatram da jesu bili u toksičnoj vezi. Ovaj slučaj mnogo podseća na slučaj pevačice Ksenije Pajčin. Osoba bi morala Jeleni da priđe sa leđa i napadne, ali u tom slučaju bi bilo znakova borbe. Obzirom na to da ih uopšte nije bilo, ukazuje na činjenicu da je verovatno poznavala ubicu - rekao je Matović.

Foto: Tanja Andric

 

Advokat Biljana Amidžić rekla je kako smatra da istraga nije adekvatno sprovedena, a proces su otežali mediji i pritisak javnosti na sud. 

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija