• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.02.2024

09:55

Legija piše scenario o ubistvu Đinđića! Čedomir Jovanović: Ja i dalje živim taj 12. mart! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Legija piše scenario o ubistvu Đinđića! Čedomir Jovanović: Ja i dalje živim taj 12. mart! (VIDEO)

Podeli vest

Milorad Ulemek Legija bivši komandant Jedinice za specijalne operacije koji je osuđen na 40 godina zatvora zbog niza zločina između ostalog i zbog ubistva Zoprana Đinđića, prema saznanjima pojedinih medija napisao je scenario baš o likvidaciji premijera Srbije. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Čedomir Jovanović, lider LDP-a.

Čedomir Jovanović, lider LDP-a istakao je da on i dalje živi taj 12. mart.

Foto: Masha Bandjur

Čedomir Jovanović

-Trudim se da iz života potisnem one koje sam preživeo, a Zoran nije. Novinarske gluposti o tome šta ta životinja radi u zatvoru me uopšte ne interesuje. Njegovi ortaci nisu imali sreće. Imali su novca, ali su izgubili živote. Legija je već ponudio 3000 stranica. To su transkripti sa suđenja za Zoranovo ubistvo. To je vrlo precizan scenario 12. marta. Ima ljudi koji bi finansirali taj film. Zato je ova zemlja ovako nesrećna. Cenu za to počinju da plaćaju i naša deca koja još žive u ovoj jazbini. Znate kada će taj film da se snimi? Kad mene ne bude. Mogu to da sprečim. Kao što sam mogao mnogo toga 12. marta. Ipak smo ih uhapsili. Osuđeni su. U postupku koji se vodio u periodu kada su naši najveći politički neprijatelji bili na vlasti. Imali su i advokate i sve što treba. Na kraju su završili u zatvorskim ćelijama. Većina njih je poludela. Pucali su čoveku u glavu, a onda su ga živog zasuli krečom. Možda je to nekom drugom normalno, meni nije- rekao je Čedomir Jovanović.

On je govorio i o mogućim izborima u Beogradu i o tome zbog čega su ti izbori potrebni.

-Sada Beograđani ponovo treba da idu na izbore. Malo smo jedni drugima lomili vratove u ovoj kampanji, sada ćemo opet na izbore. Istina je da je Beograd podeljen na one koji podržavaju Vučića, a postoji jedan deo društva koji od Vučića uopšte ne zavisi, ali na njega ne pristaju i neće nikada pristati. Meni se ne dopada ideja satiranje Beograđana u nekim novim izborima samo zato što oni ne mogu da se dogovore. Kako treba da idemo u maju na izbore? Za mene će biti zabranjeno devedeset posto stanica i doći ću kod vas i možda kod Marića. Mene narod više ne mora uopšte da čuje, narod sve zna. Srbija sve zna, samo je pitanje kako se ponaša. Ne terajte ove ljude ponovo na izbore, poubijaćemo se!- rekao je Čedomir Jovanović.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija