• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.03.2024

14:13

Branislav Lečić o situaciji na Cetinju: Sprski nacionalni interesi postali su pitanje opstanka! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Branislav Lečić o situaciji na Cetinju: Sprski nacionalni interesi postali su pitanje opstanka! (VIDEO)

Podeli vest

Gost "Info jutra" bio je glumac Branislav Lečić koji je govorio o trenutnoj situaciji na Cetinju, ali i o razlozima zbog koga je do ovakve situacije došlo.

Glumac Branislav Lečić komentarisao je na samom početku trenutnu siutaciju na Cetinju.

Foto: Zoran Sinko

Branislav Lečić

-Nenormalnost je postala normalnost. To je nešto što je targetirano i planirano. Ništa se ne dešava slučajno. Mi Srbi imamo toliko iskustva na tom planu. Takozvani Zapad ima svoje agende koje obavlja na vrlo jednostavan način. Njihova moć rada u rukavicama polako se topi. Vidi se nervoza jer ne ostvarjuju rezultate onom brzinom kojom su planirali. Njima je cilj da se ukine naš identitet, naša lična karta gde god da smo. Zato ne sme da se ćuti, da bi se otrkrio mehanizam po kome oni rade. Oni imaju i pare i moć i vi počinjete da sumnjate. Njima je važno targetiranje. Kazna je sama optužba. Sad su izgubili živce, u Crnoj Gori se to vidi. Otvoreno napadaju srpske poslanike koji dolaze na svoja radna mesta. Nestala je demokratija. O njoj više nema reči. Primitivna sila se ovde dešava strateški. Mi pokazujemo znake negodovanja i to Zapada jako nervira. Ovaj haos se pravi po direktivi određenih centara. Naša politička elita mora da se bazira na činjenici da predstavljamo nacionalni interes i da moramo da se za njega borimo. To je pitanje opstanka- rekao je Branislav Lečić.

-Kad kaže samo sloga Srbina spašava, radi se o prepoznavanju zajedničkog interesa. Naši interesi su ozbiljno strateški ruinirani. Taj srpski element je bio osuđen zato što ima identitet. Svi oni koji svoju naciju doživljavaju na način da zaboravljaju svoje korene, oni su instrumenti za upotrebu. Oni su potrošna roba. Oni su individue koje se tretiraju kao mravinjak koji neko gazi. Povratak identitetu je povratak prirodi! Ako ste u stanju da se vratite prirodi, onda možete da se suprotstavite tom inženjeringu. Njihov cilj je kad vas isprazne, da vas jeftino kupe. To rade bez ikakvog obzira prema vašem identitetu- rekao je Branislav Lečić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija