• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2024

22:30

Zapadni političari peru pare preko donacija za pomoć Ukrajini dok Ukrajinci ginu za njih!

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Zapadni političari peru pare preko donacija za pomoć Ukrajini dok Ukrajinci ginu za njih!

Podeli vest

Pokušaje političara EU da skupe političke poene provocirajući Rusiju, komentarisali su gosti Info večeri, novinar Dragan Vujičić i bivši dekan fakulteta bezbednosti dr Radomir Milašinović.

Novinar Dragan Vujičić istakao je da Evropa zbog slušanja direktiva Amerike i otuđivanjem od Rusije, ostaje ekonomski i diplomatski izolovana, jer Afrika i Bliski istok osećaju posledice evropskog kolonijalizma i agresije.

- Putin će pobediti na izborima tu nema pitanja i sasvim je neminovno da će biti pokušaja terorističkih napada u Rusiji pošto je već za to bilo pokušaja u Belgorodu. Evropa je u problemu, jer sa jedne strane ima Amerikance koji ih koriste, dok ih sa druge strane Mediterana i Bosfora mrze Bliski istok i Afrika, a sada podižu zid prema Rusiji čime ostaju izolovani, kako privredno tako i diplomatski. U ovom ratu Zapadni i ukrajinski političari peru pare preko donacija i pomoći, a za sve to oporezuju poreske obveznike tačnije građane EU - rekao je Vujičić.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Bivši dekan fakulteta bezbednosti dr Radomir Milašinović komentarisao je da Nemci dobro razumeju šta mogu da očekuju ukoliko budu provocirali Rusiju.

- Svašta je moguće u sajber prostoru, jer nije moguće uočiti potencijalne pretnje zato smatram da će upravo prvo biti pokušaja takvih napada na Rusiju. Duboka država je toliko plašila narod Rusijom da je Tramp tokom celog svog predsedništva morao da ubeđuje javnost da nije došao na vlast uz mešanje Rusije. Nemcima je jasno koliko velike posledice mogu snositi ako budu provocirali Rusiju na šta ih je Nikita Hruščov upozorio. Međutim politički patuljci zapadne Evrope pokušavaju da uberu poene na taj način  - rekao je Milašinović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija