• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.03.2024

12:59

Putinov život je ugrožen! On će sesti na tron Rusije, samo ako ga ne budu fizički sprečili u tome! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Putinov život je ugrožen! On će sesti na tron Rusije, samo ako ga ne budu fizički sprečili u tome! (VIDEO)

Podeli vest

Gost "Info jutra" bio je Dragoslav Bokan, predsednik Instituta za nacionalnu strategiju. On je govorio o potencijalnim počecima Trećeg svetskog rata.

Predsednik Instituta za nacionalnu strategiju Dragoslav Bokan rekao je da smo mi od početka hladnog rata zapravo na ivici nuklearnog rata.

Foto: Zoran Sinko

Dragoslav Bokan

-Ipak, ta ivica je široka, ali je provalija blizu. Ne treba da budemo zastrašeni, ali treba da budemo oprezno. Sama činjenica da sad neko preko okeana na američkoj strani, ili neko na ruskoj strani može pritisom na dugme da učini da mi svi nestanemo. Kada se život pretvori u politiku, on se pretvori u svađu. Politikom se suštinski bavi najambiciozniji deo opozicije. Vlast se paradoksalno ne bavi poliitkom dokle god je ne napadne opozicija. Cela taktika opozicija koja udara glavom o zid je da svako jutro saznaju šta se loše desilo. Da li je neki ministar napravio neku aferu, da li je neka voditeljka napravila lapsus... Kreću od toga i na osnovu toga prave svoj program. Oni nas uguravaju u politiku tako što njihovi sledbenici uopšte ne misle svojom glavom i teraju nas da se umesto geopolitičkim temama bavimo time da li je neki šaht dobro zavaren. Neprestano nam se život pretvara u ludnicu crne hronike. Ako neko priželjkuje crnu hroniku da bi došao na vlast, onda nam to govori da što gore, to bolje po njega- rekao je Bokan.

On je naglasio da se atomski rat nikada ne nagoveštava.

-Niko nije govorio na taj način o atomskoj bombi pred Hirošimu i Nagasaki. Tako se i sada radi. Neće se ići na odbrojavanje. Ako se to dogodi, dogodiće se na neočekivan način. To su sve neverovatno brze rakete. U toj priči nema vremena za razmišljanje. Ljudi koji drže suverenu politiku iznad svega ne mogu da podlegnu nekim aferama, oni mogu biti samo ubijeni. Vladimir Putin jeste životno ugrožen. Jedan moj prijatelj pitao je Putinovo obezbeđenje da li je bilo pokušaja atentata na njega i oni su rekli da je bilo više od deset. Suverenog lidera ne možete zameniti tek tako. Putin će zasesti na tron Rusije, samo ako ga fizički ne budu sprečili u tome- rekao je Bokan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija