• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.03.2024

09:22

Rusija spremna da likvidira Zelenskog? Ukrajinski lider radi samo na sopstvenoj promociji! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

Rusija spremna da likvidira Zelenskog? Ukrajinski lider radi samo na sopstvenoj promociji! (VIDEO)

Podeli vest

Volodimir Zelenski obratio se za pomoć svojim saveznicima i rekao da se posle terorističkog napada na Moskvu plaši za svoj život! Ukrajinski lider tvrdi da se sprema atentat na njega, kao odmazda za krvoproliće u Rusiji. On je, prema obaveštajnim informacijama stranih službi, promenio mesto na kom je boravio i pojačao lično obezbeđenje. O odgovoru Ukrajine na Putinove pretnje u "Info jutru" govorio je Aleksandar Šešelj, zamenik predsednika SRS

Zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj smatra da su reči Zelenskog nastavak njegovog cirkusa i predstave o sebi kao žrtvi.

Foto: Pedja Milosavljević

Aleksandar Šešelj

-Ja mislim da je to samo nastavak cirkusa. Zelenski je vrlo neodgovoran i neozbiljan čovek koji je svoju zemlju doveo do ivice propasti. Neutemeljeno je to što govori. Oni da su hteli da ga likvidiraju, to bi uradili još pre dve godine, to i nije tako teško. Od njegove smrti ne bi Rusi imali nikakve koristi. On vrlo uspešno gura svoju zemlju u propast. Njegova smrt predstavila bi samo barjak oko koga bi se okupili svi ruski neprijatelji. Zelenski je najbolji protivnik koga su Rusi mogli da zamisle. On je marioneta koja radi sve protiv svog naroda. Doveli su se u situaciju da imaju zemlju koja je u svakoj vrsti krize. Zapadna pomoć svakako nije besplatna. Žitna polja su već ustupili velikim američkim korporacijama- rekao je Aleksandar Šešelj.

On je komentarisao da se Zelenski ponaša potpuno sumanuto kada se uključuje na dodelu Oskara i na Kanski festival.

-On ne shvata situaciju u kojoj se nalazi. On je marioneta koja je uvek na usluzi zapadnjacima koji radi samo na sopstvenoj promociji. On će ostati zapamćen kao čovek za čije vreme je Ukrajina nestala kao država. Zapadni centri moći žele da predstave Putina kao nekog ko hoće da osvaja teritorije. Oni samo hoće da demilitarizuju neonacističke bataljone. Predstava na Zapadu je takva da oni hoće da unište ukrajinsku naciju. To jednostavno nije tačno. Vidimo da je Ukrajina u jednoj vrsti političke krize- rekao je Šešelj.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Amerika je znala šta će se desiti u Moskvi? Kreće Putinova brutalna odmazda! (VIDEO)
Live TV

Amerika je znala šta će se desiti u Moskvi? Kreće Putinova brutalna odmazda! (VIDEO)

Vladimir Putin sa svojim saradnicima planira brutalnu odmazdu za sve koji imaju bilo kakve veze sa mosntruoznim terorističkim napadom u centru "Krokus". Rusija sprema opšti napad na Ukrajinu, pošto tamošnje službe imaju dokaze da su u organizaciji napada učestvovali i visoki ukrajinski funkcioneri. O situaciji u Rusiji za "Info jutro" govorio je Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost.

25.03.2024

08:56

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija