• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2024

09:36

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Live TV

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

Podeli vest

Tokom čitave noći veliki broj pripadnika policije, vatrogasaca, žandarmerije i Gorske službe spašavanja tokom noći pretraživali su teren Banjskog polja, gde je u utorak u 13.45 sati nestala dvogodišnja Danka Ilić. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" Informer TV govorio je Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice.

Jevtić je otkrio da je veliki broj pripadnika MUP-a angažovano u potrazi za nestalom devojčicom, kao i da oni rade bez trunke odmora.

- Značajni resursi, pre svega MUP-a, su angažovani, što mislim da je dobro. Ovo se svodi na pretragu za koju oni imaju dobru obuku. Termovizijski dronovi mogu itekako da pridonesu uspehu, naročito kad je u pitanju noć. Svako ko je trenutno na terenu, radi bez trunke odmora, kako bi što pre pronašli devojčicu. Njih 20 sa termovizijskim kamerama mogu da pretraže ogromnu površinu tokom noći. Po pravilu, na mestu krizne situacije se organizuje operativni štab. Tu svako može da dođe po neku informaciju. Važno je da građani valjano komuniciraju s tim operativnim štabom. Pripadnicima iz, recimo, Beograda, dosta znači kada im neki meštanin da informacije kako bi se brže organizovali. Teren se, po pravilu, pretražuje sistematski - rekao je Jevtić.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija