• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2024

10:37

Antisrbi pozivaju na sveopšte nasilje! Kurtijevi i Đilasovi poklonici vode ustašku kampanju protiv Vučića (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Antisrbi pozivaju na sveopšte nasilje! Kurtijevi i Đilasovi poklonici vode ustašku kampanju protiv Vučića (VIDEO)

Podeli vest

O divljanju opozicije i antisrpskim delovanjima protiv države i vlasti Srbije, govorio je Uglješa Mrdić poslanik SNS.

Uglješa Mrdić poslanik SNS ističe da nije dobro što opozicija sprovodi nasilje, ali i da pokušavaju da dođu na vlast i opet uništavaju Beograd i Srbiju.

- Mi pozivamo na dijalog i dogovor, međutim oni poput Ćute Jovanovića, pozivaju na nasilje. Opet žele da nas biju i da uništavaju srpske institucije. Loše je što imamo pojave koje žele nasilje, nije dobro što Dobrica Veselinović, Đilas i Ćuta sprovode nasilje. Žele da uklone skroz Vučića i da se dokopaju opet fotelje i opet uništavaju Beograd i Srbiju - rekao je Mrdić.

Foto: Masha Bandjur

Uglješa Mrdić

 

Naš sagovornik dodaje i da opozicija vodi antisrpsku i ustašku kampanju, koju sprovode Aljbin Kurti i Đilasovi istomišljenici.

- Imaju plan sada, a to je da unište Vučića i da se hitno dokopaju vlasti da nastave rušenje Srbije. Negiraju Jasenovac poistovećuju se sa ustašama, a to je jedna antisrpska i ustaška kampanja, koju sprovode Aljbin Kurti i Đilasovi istomišljenici. Žele da nas prikažu kao genocidne, a zapravo smo mi trpili genocid i zaboravljaju zločine nad nama od Jasenovca do "Oluje" - kazao je Mrdić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija