• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2024

10:21

Đilasove udarne pesnice podržavaju ekstremistu Kurtija! Bakarec: Opozicija je počela da se raspada! (VIDEO)

Informer

Live TV

Đilasove udarne pesnice podržavaju ekstremistu Kurtija! Bakarec: Opozicija je počela da se raspada! (VIDEO)

Podeli vest

Nebojša Bakarec narodni poslanik i član predsedništva SNS govorio je u Info jutru o pritiscima Zapada na Srbiju, ali i o raspadu opozciije.

Nebojša Bakarec narodni poslanik i član predsedništva SNS, ističe da đilasovi mediji podržavaju Kurtija i ulazak lažne države u Savet Evrope.

- Cilj opozicije je uzdizanje Kurtija i podržavanje Beširija koji želi da stavi lažnu državu u Savet Evrope i što je najveći apsurd želi da Srbija podrži lažnu državu. Tabloid "Danas" je projekat Đilasa i tu propagiraju albanske težnje. Beširi oslobađa Kurtija od terorizma i ubijanja civila i podržava ubijanje Srba i nezavisnost lažne države - rekao je Bakarec.

Foto: Pedja Milosavljević

Nebojša Bakarec

 

Naš sagovornik dodaje i da iste zemlje koje guraju lažnu državu u SE, želi da uvede rezolciju o genocidu Srbiji, kao i da su Đilasove stranke počele da se raspadaju.

- Kurti je sve doveo do ekstrema, prvo da protera Srbe i napravi koncentracioni logor za naš narod. Nažalost, nad Srbima se svio fašista, a to će biti velika nepravda ako lažna država uđe u Savet Evrope. Isti ti koji guraju lažnu državu u tu organizaciju, žele i da uvedu rezoluciju o genocidu. Đilasova stranka i koalicija je počela da se raspada i to sve gadno smrdi. Skoro svi su napustili Dragana Đilasa - kazao je Bakarec.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda
Politika

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić pozvao je danas na Zlatiboru građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda Dačić je na manifestaciji "Karavan bezbednosti saobraćaja" poručio da se svi učesnici ove kampanje zalažu za podizanje svesti građana o bezbednom ponašanju u saobraćaju i odgovornosti koje nosi vožnja na putu kako bi se smanjili rizici od nesreća.

26.07.2024

19:47

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija