• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2024

10:34

Opozicija vodi borbu protiv Srbije i srpskog naroda! Nisu smeli ni da pisnu povodom primanja lažne države u Savet Evrope! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

Opozicija vodi borbu protiv Srbije i srpskog naroda! Nisu smeli ni da pisnu povodom primanja lažne države u Savet Evrope! (VIDEO)

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Miroslav Čučković gostovao je u "Info jutru" Informer TV i govorio o malicioznom ponašanju opozicije u našoj zemlji.

Čučković je naveo da opozicija ratuje sa Srbijom i srpskim narodom.

- Predsednik Vučić je rekao, još posle završenih izbora, da opozicija ima cilj da deluje u tri pravca u budućnosti. Jedan od njih je da se u Srbiji formira marionetska vlast. Oni će uvek izaći s tezom da im nešto nije neprihvatljivo. Vode borbu protiv Srbije i srpskog naroda. Inicirali su sramnu rezoluciju, a nisu smeni ni da pisnu juče povodom primanja lažne države Kosovo u Savet Evrope. Sada im ni 2. jun ne odgovara, kao ni prehodni termini. Gaze svoju državu i iniciraju promenu Ustava baš kad joj nije vreme. Večeras svi idemo u Banjaluku da branimo svoj narod. Kurtijev režim hoće da protera i preostali srpski narod sa Kosova. Nikad nismo poricali da je u Srebrenici bilo ratnog zločina - rekao je Čučković.

Foto: Pedja Milosavljević

Miroslav Čučković

On ističe da opozicija koristi laži jer nema politički program.

Opozicija plasira laži laži na svojim medijima 24 sata dnevno. Od krupnih do sitnih tema. Imamo situaciju da na Zvezdari moramo da imamo pet tribina da objasnimo kako nećemo da pravimo parking na zelenoj površini. Ne zna se kakve laži šire po Bežanijskoj kosi, pa moramo da objasnimo da jedan krematorijum za kućne ljubimce ne može da uništi životnu sredinu. Oni na najosetljivijim temama prave svoju kampanju - kaže Čučković.

Kompletno gostovanje u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15