• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2024

09:04

Sava Manojlović postao verni pion Kurtija i Rokfelera! Zapadni tajkuni u njemu vide novog Zelenskog! (VIDEO)

Informer

Live TV

Sava Manojlović postao verni pion Kurtija i Rokfelera! Zapadni tajkuni u njemu vide novog Zelenskog! (VIDEO)

Podeli vest

Pojavu Save Manojlovića kao novog političkog projekta Rokfeler fondacije, analizirali su gosti Info jutra, analitičar Miljan Jovićević i Tomislav Bokan iz fondacije Dinara-Drina-Dunav.

Analitičar Miljan Jovićević naveo je da za razliku opd ostatka opozicije Savo Manojlović bar otvoreno govori da su za njega Srebrenica i pitanje Kosova i Metohije završena priča.

- Kada bi se ograničio procenat stranih primanja veliki deo političkih pokreta ovde bi bio ograničen. Savo Manojlović iz neklog aktivizma pokušava da uđe u javni i politički prostor kako bi plasirao sebe. u APR-u se vidi kada se približavaju izbori da niču novi pokreti i nevladine organizacije. Manojlović je bar obelodanio na čemu smo sa njim po pitanju Srebrenice i KiM za razliku od ostatka opozicije koja krije svoje istinske namere. Verujem da su građani Srbije svesni kako treba da glasaju i ko je došao sa strane, a ko radi u interesu države - rekao je Jovićević.

Foto: informer/printscreen

 

Tomislav Bokan iz fondacije Dinara-Drina-Dunav istakao je da oni koji ga finansiraju žele da od Save Manojlovića naprave nekog novog Zelenskog koji će svoj narod uvući u probleme.

- Rokfeler fondacija ima za cilj da uništi politički život u Srbiji, a Savo Manojlović je još uvek zelen i želeo bih da apelujem na narod da shvati da je Manojlović samo produžena ruka pokvarenog Zapada i da može poput Zelenskog, da uvede svoj narod u probleme. Ti koji njega finansiraju hoće da nametnu da je u Srebrenici bilo genocida i jeste, ali nad istinom. Danas će se u Novom Sadu na pobedničkom mitingu "Aleksandar Vučić - Srbija sutra" šta narod stvarno misli. Manojlović je produžena ruka Londona, Berlina i svih onih koji su priznali tzv. Kosovo što nam govori to da on može nesmetano da se kreće dole, a patrijarh Porfirije ne samo da ne može nego i KFOR govori kako ne može da mu garantuje bezbednost - rekao je Bokan.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija