• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2024

09:30

Poslušni fanatici Zapada udaraju na ključne državne strukture! Obaveštajci žele da udalje Iran od Rusije! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Poslušni fanatici Zapada udaraju na ključne državne strukture! Obaveštajci žele da udalje Iran od Rusije! (VIDEO)

Podeli vest

Moguće aspiracije određenih obaveštajnih službi da iskoriste smrt predsednika Irana Ebrahima Raisija, da udalji Iran od Rusije, komentarisao je gost Info jutra, novinar Nenad Matejić.

Novinar Nenad Matejić naveo je da predsednik Raisi potiče iz porodice Seida za koje se smatra da su direktni potomci proroka Muhameda, što ga je činilo idealnim vođom.

- Magla na terenu je bila ogromna, što smo videli i na snimku kada su spasioci bili na terenu. Istraga će potrajati. Ne može biti obična stvar kada padne helikopter predsednika Irana, koji je bio prvi na redu da nasledi vrhovnog vođu Irana. Raisi je potomak Seida, a to je porodica za koju se smatra da su direktni potomci proroka Muhameda, što ga je činilo idealnim budućim vođom Irana. Putin je takođe izrazio sumnje o samim okolnostima njegove smrti. Ima ljudi koji su toliko spremni da se umiljavaju Zapadu da su spremni i da ubiju što smo videli u slučajuz Slovačke. I naši poslušnici iz opozicije su spremni na bilo šta samo da bi bili roblje Zapada. Ovo sve može biti uvertira da se eliminišu oni koji su protiv globalnog Zapada i samo žele da budu svoj na svome - rekao je Matejić.

Foto: Tanja Andric

 

Matejić je dodao da je Iran pomogao Rusiji da izgradi sopsvenu fabriku dronova po uzoru na iranske Šahede.

- Turski dron je otkrio helikopter prema termovizijskim snimcima, jer je još bio topao nakon pada. Moramo pomenuti da je Raisi pomogao Putinu da u Rusiji napravi fabriku dronova po uzoru na njihove Šahede. Sigurno je da će njegovim odlaskom sa scene biti u pitanje dovedena saradnja Irana i Rusije, nadam se da nije tako, ali ne bih to isključio - rekao je Matejić.

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija