• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2024

09:32

Srbi su bili žrtve genocida u Srebrenici! Na obeležavanje naših stradanja ne dolazi nijedan strani ambasador! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Srbi su bili žrtve genocida u Srebrenici! Na obeležavanje naših stradanja ne dolazi nijedan strani ambasador! (VIDEO)

Podeli vest

Medijski stručnjak Nebojša Krstić bio je gost "Info jutra" Informer TV. Povod njegovog gostovanja bilo je usvajanje sramne Rezolucije o Srebrenici.

Krstić poručuje da je ova rezolucija samo još jedna od podvala i obmana zapadnih sila.

- Desilo se ono što smo znali da će se desiti. Lobiranje je slaba reč za pritiske koje su neke zemlje vršile. Ovaj rezultat niko nije mogao da zamisli ni u najoptimističnijim snovima. Mislim da je i Vučić bio frapiran, u pozitivnom smislu, ovim rezultatom. Tekst rezolucije je jedna od podvala koja se dešava kao kruna tridesetogodišnje propagandne kampanje koja je izmislila i proizvodi takozvani genocid u Srebrenici. Milijarde dolara, evra, su potrošene u toj kampanji. Da su uložene u razvoj Bosne i Hercegovine, koliko bi to bilo korisnije? Izraelski istoričari su tu flosluku okarakterisali kao nepostojeću stvar, kao obmanu. Niko ne poriče ratni zločin, ali to nije genocid. Možete reći da se genocid u Srebrenici desio, ali Srbima. Na obeležavanja stradanja Srba ne dolazi nijedan ambasador, nijedan stranac. Mislim da su sve zemlje koje su glasale protiv, bile uzdržane ili van sale tokom glasanja, bile svesne da isto ovo može da se desi i njima - navodi Krstić.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija