• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2024

11:06

Vladimir Orlić o diplomatskoj pobedi Srbije: Zapad se suočio sa debaklom u UN! Opozicija nazvala Vučića genocidnim! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

Vladimir Orlić o diplomatskoj pobedi Srbije: Zapad se suočio sa debaklom u UN! Opozicija nazvala Vučića genocidnim! (VIDEO)

Podeli vest

Priznanje diplomatske pobede Srbije pred očima celog sveta od strane HRT-a, komentarisao je gost Info jutra, potpredsednik GO SNS Vladimir Orlić.

Potpredsednik GO SNS Vladimir Orlić naveo je da je Zapad smatrao da će imati 100 sigurnih glasova za rezoluciju, kada se to nije desilo prešli su na pritiske i ucene ka drugim zemljama.

 - Opozicija reaguje sa neskrivenim besom, jer je svaka reč Aleksandra Vučića ide u istorijske udžbenike o čemu će se pričati. Nisu toliko glupi, jer razumeju da posle ovoga neće imati nikakve političke snage da ga pobede. Na dnevniku HRT-a su priznali diplomatsku pobedu Srbije, to nisu mogli da ignorišu, jer su se svetske sile suočile sa debaklom tokom glasanja. Ovo je pitanje samovolje bahatih i silnih da kroje kapu drugima i propisuju ko će biti pamćen kao zločinac i genocidaš. Upravo su oni ti koji su to radili po celom svetu, a za to hoće da optuže narod koji je kroz to prošao. Zapad je mogao da stavi ruku u vatru da će imati 100 glasova za rezoluciju, ali pošto se to nije desilo išli su pritiscima i ucenama da bi naterali manje države da glasaju preteći im da će krediti i investicije biti uskraćene. Da je bilo trunke dostojanstva Crna Gora je mogla da pristane da nema pokvarenu ulogu u svemu ovome. Najveća šteta tog poteza Crne Gore ići će samo njoj, jer ne samo da ima više od trećine ljudi koji se tamo izjašnjavaju kao Srbi, već i za one koji se izjašnajvaju kao Crnogorci, jer su ovim stavili sebi omču oko vrata - rekao je Orlić

Foto: Pedja Milosavljević

 

Orlić je dodao kako se dogodila tektonsak promena gde je Srbija pomerila iz mesta sve one koji su navikli da uvek bude po njihovom.

- Svi znaju ko je ovde bio upravu i kolika je ovo tektonska promena, jer smo pomerili iz mesta one koji su navikli da bude po njihovom. Vučiće imao pravo kad je rekao da će nastati podela u svetu, a na ovaj način Zapad hoće da nam uništi odnose među ljudima i uništavaju svaku šansu da živimo kao dobre komšije, dok Srbija to čuva. Danima uočio dešavanja u Njujorku, videli smo da ovi iz bivše vlasti slovo jedno nisu izuzstili, ali da su bilo šta rekli da zaštite naš narod, naravno da nisu. Umesto togsa su se svađali između sebe ko je kome oteo listu, a njihova poruka bila je "Vučić je genocidan" - rekao je Orlić.

Celu emisiju možete pogledati u videu:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija