• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2024

21:02

Arno Gujon osuo paljbu po lažnoj državi: Aljbin Kurti je razmaženo derište koje Zapad nagrađuje za kršenje ljudskih prava! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Arno Gujon osuo paljbu po lažnoj državi: Aljbin Kurti je razmaženo derište koje Zapad nagrađuje za kršenje ljudskih prava! (VIDEO)

Podeli vest

Narodni poslanik Arno Gujon gostujući u "Glavnom dnevniku" govorio je o lavovskoj borbi predsednika Aleksandra Vučića da Srbi ne budu stigmatizovani kao genocidan narod i bahatom ponašanju Prištine na čelu sa Aljbinom Kurtijem.

Narodni poslanik Arno Gujon istakao je da su Srbija i predsednik Vučić dali inspiraciju zemljama koje su se možda plašile Zapada, da se upuste u svoje borbe.

- Ceo svet je mogao  da vidi da jedna mala Srbija po broju stanovnika i broju stasnovnika uspela je da privuče dve trećine čovečanstva da vidi da se svet menja. Ogromna sila Zapadnih zemalja je prvi put u UN-u doživela debakl, a oni ako to vide kao pobedu, biće im to Pirova pobeda. Naš predsednik je pokazao da se svaka borba mora voditi i Srbi su uspeli da sačuvaju čast i obraz za buduće generacije. Sad je predsednik na delu pokazao da se Srbi ne savijaju i da će se hrabrost Srba prenositi na druge zemlje koje se nisu upustile u te borbe. Pandorina kutija je otvorena, a vidimo brigu u BiH koja je bila zloupotrebljena, jer nije bilo u interesu ni Bošnjaka da dosipamo so na ranu, jer je to bolno kako za Srbe, tako i za njih. Većina naroda u Crnoj Gori je bila protiv rezolucije kao i protiv priznanja Kosova, ali nisam bio iznenađen političkom odlukom mada priznajem kao čovek čije je poreklo iz Francuske bio sam jako razočaran - rekao je Gujon

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Gujon je dodao da je Aljbin Kurti sa Albancima koji su oko njega direktno protiv svake opcije koja zagovara mir i saradnju, ističući da je za svaku vrstu dijaloga potrebno dvoje.

- Na Kosovu i Metohiji samo kroz dijalog možemo neke stvari dad rešimo, ali za dijalog je potrebno dvoje, ali Aljbin Kurti i Albanci koji su na vlasti su protiv svake opcije koja je za mir i suživot. Srbi na KiM doživljavaju pravno i političko nasilje koje je nažalost nagrađeno raznim ustupcima prema Prištini poput njenog priključivanja skupštini NATO-a. Aljbin Kurti se ponaša kao derište koje stalno traži više bez da išta ispunjava, jer je za to nagrađen. Svetu pokazuju da ih nije briga za ljudska prava i demokratiju. Prekršeni su svi principi i sva pravila, Kurti organizuje neregularne izbore gde je na severu učestvovalo 3% građana za svoje gradonačelnike, a time hoće da zadrži skupštinu sa albanskim odbornicima koja bi onda birala svoje predstavnike i to se vrti u krug. Međunarodna zajednica je apelovala da se to promeni, ali pošto zapravo podržava Kosovo u svemu to se nije desilo - rekao je Gujon.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50