• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2024

16:35

Švabe oblače dedinu uniformu? Nacizam kulja na sve strane, cela planeta se sprema za Treći svetski rat! (VIDEO)

Informer

Live TV

Švabe oblače dedinu uniformu? Nacizam kulja na sve strane, cela planeta se sprema za Treći svetski rat! (VIDEO)

Podeli vest

U novom Info danu o pitanju globalnog rata i uzrocima žarišta u Evropi i svetu, ali i porastu nacizma na Starom kontinentu govorili su gosti Vojislav Milošević iz Centra za antiterorizam i Dušan Berak, privrednik iz Beča.

Dušan Berak, privrednik iz Beča, kaže da postoji strah u Austriji od terorizma, ali i da se vrši pritisak na Evropu od svetske globalističke sile.

- U Austriji postoji nacionalna partija gde se oni zalažu da dođe do mirovnih pregovora između Rusije i Ukrajine i da ostanu neutralni. Dolazi pritisak od globalističke svetske elite, da se dese žarišta. Sve ono što je nacionalno to im smeta. Vatikan je kao institucija stariji od 1600 godina, a 325 godina pre same države koja je nastala 1929 godine. Hitler je definitivno prebačen u Argentinu. Postoji strah u Austriji od terorizma, iako je policija veoma jaka - istakao je Berak.

Vojislav Milošević iz Centra za antiterorizam, ističe da su žarišta u Evropi posledica Drugog svetskog rata koji se nije završio na pravi način, kao i to da je Zapad pomogao Hitleru da ojača Nemačku.

- Oni koji su sejali vetar, požnjeće oluju. U Manhajmu nisu bile velike žrtve terorizma, ali su se dešavali napadi i u Nici, Londonu, Madridu. Novi vetrovi rata su posledica nezavršenog Drugog svetskog rata. Moramo se podsetiti vremena nakon Prvog svetskog rata i kapitulacije Nemačke, u Nemačkoj se formira nacional-socionalistička stranka Adolfa Hitlera. Velesile Engleska i SAD su pomogle Nemačkoj u putu jačanja u ekonomiji, Nemačka je od SAD dobila 2.5 milijarde dolara, a od Velike Britanije 1.5 milijarde dolara, što je u današnjim vrednostima hiljade milijardi dolara - rekao je Milošević.

Foto: Informer.rs/printscreen

Vojsilsav Milošević

 

Naš sagovornik dodaje i da nacizam i dalje postoji u Evropi, ali i tvrdi da se Hitler nije ubio u bunkeru.

- Nacizam je nastavio da živi posle sloma Nemačke, kroz razne ideologije koje su ga negovale, a to je činio prvenstveno Zapad. Nemačka se nikada nije odrekla nacizma. Šolc nastavlja politiku nacizma. Dokumenti FBI otkrivaju da je Hitler izbegao u Argentinu. Amerikanci su oduzeli pravo da znamo da li je Hitler živ. Adolf Hitler je dobio dve ćerke sa Evom Braun kada su otišli u Argentinu. U Argentini je bio pod zaštitom Huana Perona, koji je svoju vojsku napravio da budu nacisti. Čuvali su ga i Amerikanci. Samoubistvo Hitlera u bunkeru je potpuna laž - zaključio je Milošević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija