• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2024

17:51

Strana ruka želi da zavede teror manjine nad većinom! Opozicija hoće da se Kurti naslađuje urušavanjem Srbije!

Zoran Sinko

Live TV

Strana ruka želi da zavede teror manjine nad većinom! Opozicija hoće da se Kurti naslađuje urušavanjem Srbije!

Podeli vest

Nametanje unutrašnje nestabilnosti u Srbiji od strane prozapadne opozicije, komentarisali su gosti Specijalne emisije, analitičar Dejan Miletić i politički filozof Dragoljub Kojčić

Analitičar Dejan Miletić istakao je da se Hrvati i Aljbin Kurti sa zadovoljstvom naslađuju opozicionom haosu i napadanju izborne volje građana Srbije.

- Opozicija želi u svet da pošalje sliku da smo mi nasilna i autokratska sredina što ne samo da je laž, već i sramota. To je ono što Hrvati sa zadovoljstvom prate i što Kurti želi da vidi. To ne može da promeni volju građana i utiče na izbore nego je samo jeftina gluma. Stiče se uticaj planskog delovanja što me unespokojava, jer se radi na pokušaju radikalizovanja javnosti u Srbiji. Oni su potpuno odsečeni od ostatka naroda i kreću se u uskim krugovima gde su oni najveći i najbolji. Ogromni resursi se ovde troše na urušavanje manevarskog prostora Srbije preko rezolucije u Srebrenici i Kurtija, ali i preko unutrašnjeg kolapsa uz pomoć opozicije. Krajnje je vreme da se stane sa izborima i da se krene na rad, a da oni koji su dobili položaje dobro rade svoj posao. Ova halabukanja, da se ne radi blokiraju putevi i ruše zgrade mora da stane. Sve što su opozicija i međunarodna zajednica tražili je država ispunila - rekao je Miletić.

Foto: Zoran Sinko

 

Politički filozof Dragoljub Kojčić naveo je da opozicija pokušava da uz pomoć Zapada nametne teror manjine nad većinom u Srbiji.

- Rejting SNS-a je sve vreme rastao i ovi incidenti ga neće ugroziti. Jedan deo opozicije, ne samo da je za nasilje nego nosi gasne bombe i petarde, što ja nisam nosio ni kao tinejdžer. Ova opozicija na čelu sa Lazovićem nisu intelektualci koje zanima otvoreno društvo. Ovde se radi o tome da se Srbija kompromituje i da se uvede teror manjine nad većinom. Tokom poslednjih 12 godina bilo je nekoliko demonstracija koje je organizovala opozicija gde je jedan policajac stradao sa slomljenom nogom. Srbija je demokratska zajednica koja pokazuje svojim nenasilnim odgovorima na huligansko nasilje opozicije, da je država nadmoćnija i da ne naseda na provokacije. Insistiram na tome da ova vlast nije pravila skandale i tražila bombardovanje svoje zemlje i lobirala preko tajkunskih medije - rekao je Kojčić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija