• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2024

22:40

Bokan odbrusio tajkunskim medijima! Nova S i N1 prave inflaciju mržnje, a njihove urednike ne vidimo nigde!

Informer

Live TV

Bokan odbrusio tajkunskim medijima! Nova S i N1 prave inflaciju mržnje, a njihove urednike ne vidimo nigde!

Podeli vest

Dragoslav Bokan tokom svog gostovanja u emisiji Info veče, komentarisao je snagu koalicije SNS tokom izbora i nadu koja ostaje na narednim generacijama jake i suverene Srbije.

Dragoslav Bokan sa Instituta za nacionalnu strategiju naveo je kako tajkunski mediji poput Nove S i N1 prave inflaciju mržnje dok njihovih urednika nema ni na vidiku.

- Ova nova vlada je vlada dela, srpskog puta i ona koja razume da je jedini izlaz iz propasti u Podgorici, Cetinju i Banjaluci je u političkom Beogradu. Mi smo karika između prošlosti i budućnosti i nemamo klasičan način partijskog vladanja, već prvi put ulazimo u doba srpske sloge koju retko viđamo i osećamo na svojoj koži. Videli smo koaliciju okupljenu oko predsednika Vučića koji se sklonio sa strane i pustio da se i njegovi partneri čuju. Mi samo vidimo javna lica sa N1 i Nove S koji su tu da vređaju predsednika i glasače, ali nigde ne vidimo njihovo uredništvo koje pokušava da napravi inflaciju mržnje. Srbija sutra je ona koja u sebi nosi nadu koja ide ispred nas i ona nije sastavljena samo od gradova gde je lista SNS-a već i svakog mesta gde Srbi žive, jer njima treba jaka Srbija - rekao je Bokan.

Foto: Zoran Sinko

 

Naš sagovornik je dodao kako svi oni koji nisu odrasli u titoizmu i jugoslovenskom ismevanju Srba kao nekih primitivaca imaće snage i hrabrosti da stanu uz jaku politiku u koju veruju i da će iza sebe ostaviti jaku Srbiju u kojoj se slavi srpstvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija