• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.06.2024

21:37

Evropa je razmontirana, Nemačka na kolenima! Amerika je izgubila rat u Ukrajini, ali je postigla svoj strateški cilj! (VIDEO)

Informer

Live TV

Evropa je razmontirana, Nemačka na kolenima! Amerika je izgubila rat u Ukrajini, ali je postigla svoj strateški cilj! (VIDEO)

Podeli vest

General Obrad Stevanović bio je potpisnik Kumanovskog sporazuma. Ministar odbrane Nemače otvoreno kaže da se Nemačka otvoreno sprema za rat sa Rusijom. Imamo i veliki odjek Svesrpskog sabora koji deluje kao sveta vodica na đavola u okruženju. Na sve ove teme u "Info večeri " govorili su novinar Dragan Vujičić i bivši dobrovoljac rata u Dombasu Radomir Počuča.

Reči ministra odbrane Nemačke nisu za šalu. Prošlo je 25 godina od potpisivanja Kumanovskog sporazuma, a danas vidimo da ništa što je potpisano ne važi.

Novinar Dragan Vujičić za ministra odbrane Nemačke rekao je da je on zapravo trbuhozborac i da ne možemo da znamo ko govori iz njega.

Foto: Informer printscreen

Dragan Vujičić

-Amerikanci su zaista poznati po tome što ne mogu da dobiju ni jedan rat. Taj Kumanovski sporazum napravljen je na njihovo insistiranje. Sporazum se neki pravio i krčkao još od aprila meseca. U Beogradu je bio ruski general koji je bio jedan od ljudi koji je pripremao mir. Posle Košara i Paštrika, NATO je ostao bez pešadije. Imali su procene da neće moći da prođu i zato nisu udarili. Kao i u svim ratovima oni postižu svoje strateške ciljeve naknadno. Izgubili su rat u Vijetnamu i postigli su svoje strateške ciljeve. Ne postoji taj poraz koji Amerikanci  ne mogu da pretvore u pobedu. I rat u Ukrajini su izgubili, to je i njima jasno. Došlo je do njihovog cilja da se razmontira Evropa. Njima je bio cilj da Nemačku spuste na kolena i oni su apsolutno uspeli- rekao je Vujičić.

On je komentarisao razgovor Bajdena i Zelenskog.

-Vrlo je uznemirujuće videti Bajdena i pomisliti da on može da kontroliše nuklearno dugme. Srećom pa to nije njemu na dohvat ruske. Imamo razloge zašto su Makron i Šolc propali. Tokom ovog razgovora Bajden je rekao da Ukrajina neće ući u NATO i da ne postoji način da uđe. Nesretnom Zelenskom su ponudili da će ostati uz njega. Ponuđen mu je kredit za naoružanje. Makron je rekao da Rusija ne sme da dobije taj rat, a ne znamo šta to znači ni za Zapad ni za Makrona. Ukrajinci vojnici ginu, infrastruktura se raspada. Tamo nikoga više neće biti da primi pušku. U celoj priči je najbrutalnije to što navodno ukrajinski vojnici ginu zato što nisu obučeni, pa će doći neko ko će da ih obuči. I onda kao neće ginut... O životima Ukrajinaca brinu isto kao o životima Palestinaca, samo što oni to još ne vide- rekao je Vujičić.

Bivši dobrovoljac rata u Dombasu Radomir Počuča istakao je da je Nemačka okupirana od strane Amerike još od 1945. i od tada ih koriste kao svoje marionete.

Foto: Informer printscreen

Radomir Počuča

-Definitivno je ministar trbuhozborac. On govori ono što duboka država od njega traži. I onaj jadni starac Bajden koji više ne zna ni kako se zove je takođe marioneta. Šolc je stajao pored Bajdena kada je javno rekao da su prekinuli kontakt sa Rusijom kada je prekinut severni tok. On ćuti kao mulac, a Nemačka je praktično time uništena. Imamo slučaj da se ceo svet svrstava uz Rusiju i Kinu. Kumanovski sporazum, kao i Minski sporazum bili su šarene laže koje oni nikada neće ispoštovati. Ovo zaletanje Nemačke treći put, stvarno...- rekao je Počuča.

On je komentarisao moguće buduće događaje, kao i odnos Bajdena i Zelenskog.

-Znam da će se desiti oslobađanje, ne samo Ukrajine i Evrope, već pretpostavljam da će novi talas promena izroditi novi sistem. Znam da će sadašnje UN otići u istoriju. Moraće da se formira novi odnos snaga gde će lažni carevi morati da siđu sa trona. Car je go! Ovo je pozorište koje svima već počinje da smeta. Vidimo razgovor jednog senilca i jednog čoveka kome je istekao mandat. Te tektonske promene odraziće se i na nas. Postoje velike mogućnosti da će se dogoditi građanski rat i u Americi. Mi ćemo moći, kad budu digli svoju šapu, tražiti ono što je po pravilu naše. Sled događaja je takav da će do ovog globalnog rata definitivno doći. Jedino se nadam da prosečna temperatura na planeti neće porasti za 200 hiljada stepeni- rekao je Počuča.

Celu emisiju pogledajte ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17