• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2024

13:02

Moralni standardi na Zapadu su izopačeni! Strašno je to kroz šta prolazi Radovan Karadžić! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Moralni standardi na Zapadu su izopačeni! Strašno je to kroz šta prolazi Radovan Karadžić! (VIDEO)

Podeli vest

Radovan Karadžić je u poslednjih šest dana nekoliko puta gubio svest, zbog čega je došlo do nekoliko povreda. Njegovo zdravstveno stanje je sve iz ozbiljnije iz dana u dan. Ovim povodom razgovarali smo sa Draganom Vasiljkovićem iz Fondacije kapetan Dragan u emisiji "Info jutro".

Vasiljković je vidno uznemiren zbog tretmana koji srpski heroji u zatočeništvu dobijaju.

- Bilo je nekoliko zahteva da se Mladiću dozvoli da dođe u Srbiju da se leči. To što se radi s ovim ljudima u tim godinama je stvarno zločin. Nema ni smisla ulaziti u diskusiju oko toga. To je toliko ružno i strašno. Ja ne znam šta rade ove nevladine organizacije koje se bore za ljudska prava. Karadžić i Mladić su poznati široj javnosti i vidite šta im se dešava. Sad, zamislite kroz šta prolaze oni koji nisu poznati. Mi živimo u jednom turbulentnom prostoru gde svaki dan može da se zarati. Ovo je jako loš primer toga kako prolaze ljudi koji su nas branili. To je toliko bezobrazno i neljudski, mučiti ljude u tim godinama. Moralni standardi na Zapadu su toliko izopačeni... Ovako nešto ne bi moglo da se dogodi pre 30, 40 godina. Kroz šta naši heroji prolaze je strašno. Ja tačno znam kroz šta prolaze Ratko Mladić, Jovan Cvetić i Radovan Karadžić. Hrvati su napravili jedan sistem gde namerno hapse nevine ljude jer na taj način zastrašuju sve okolo. Oni toliko zloupotrebljavaju suverenitet koji su dobili. Ja ne mogu da se žalim na tretman koji sam ja dobijao. Meni je upravo hrvatski stražar spasao život kad sam imao srčani udar. Na svoju ruku, bez odluke suda, me odveo u bolnicu. Ovo što se dešava Karadžiću je stvarno strašno i mislim da bi morali da dignemo glas - ističe Vasiljković.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Mađarska otvara nova pristupna poglavlja sa Srbijom! Sijarto: Centralna Evropa i zapadni Balkan mogli bi da budu most između Istoka i Zapada
Politika

Mađarska otvara nova pristupna poglavlja sa Srbijom! Sijarto: Centralna Evropa i zapadni Balkan mogli bi da budu most između Istoka i Zapada

Mađarska će tokom svog predsedavanja Evropskom unijom, koje počinje 1. jula, otvoriti nova poglavlja u pristupnim pregovorima sa Srbijom i voditi međuvladine razgovore sa svih pet kandidata za članstvo Zapadnog Balkana u okviru svojih nastojanja da ubrza proširenje EU u tom regionu, izjavio je danas ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto.

26.06.2024

12:58

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija