• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2024

09:30

Kurti uz pomoć svojih poslušnika udara na Srbe! Dok se Zapad bude mešao, nema mira na KiM! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Kurti uz pomoć svojih poslušnika udara na Srbe! Dok se Zapad bude mešao, nema mira na KiM! (VIDEO)

Podeli vest

Aljbin Kurti ponovo napada i provocira Srbe uz pomoć svojih podanika. Upravo o tome govorio je gost Info jutra, Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost.

Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost, ističe da Kurtijev režim potpomognut Srbima koji rade za njega, želi da protera narod sa KiM.

- Kurti ima svoje Srbe koji rade za njega. Mi moramo da koristimo svaku priliku da pokušamo da obezbedimo život za Srbe na KiM, ali je to teško zbog Kurtijevog režima koji želi da istera Srbe sa KiM. Da su to Srbi koji pomažu svom narodu, pa da i razumemo, ali to su Srbi da bi Kurti rekao da ima Srbe u svom sastavu i kako on brine o demokratiji - rekao je Barac.

Foto: Tanja Andric

Srđan Barac

 

Naš sagovornik dodaje i da Zapad želi da destabilizuje region, ali i da su Srbi kroz istoriju bili najveće žrtve.

- Istina Amerikance nije interesovala, nego su samo želeli da pokriju svoju agresiju i okupaciju Kosova i Metohije. Mi smo u svakom ratu, od Prvog svetskog rata, Balkanskog, Drugog itd. bili na pravoj strani. Mi smo u 19. veku napravili modernu državu, jednu od najmodernijih u svetu. Dokle god se Zapad bude mešao, neće biti mira na Kosovu i Metohiji, ali u regionu. Srbi su propatili kroz istoriju najviše i mi smo najveće žrtve - zaključio je Barac.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija