• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2024

13:49

(VIDEO) "Melanija dobro zna srpski, a Donald je veoma strog"! Vesna de Vinča otkrila do sada nepoznate detalje o porodici Tramp!

EPA Images, Masha Bandjur

Live TV

(VIDEO) "Melanija dobro zna srpski, a Donald je veoma strog"! Vesna de Vinča otkrila do sada nepoznate detalje o porodici Tramp!

Podeli vest

Dr Vesna Jugović de Vinča, komunikolog, govorila je u Info jutru o predsedničkoj trci u Americi, ali i o tome koliko dobro poznaje aktuelnog kandidata Donalda Trampa i njegovu porodicu.

Dr Vesna Jugović de Vinča, komunikolog, ističe da poznaje dobro Donalda Trampa i opisuje kakav je on zapravo čovek.

- Poznajem Trampa od 1995. godine i mnogo se promenio od tad. On je tada bio meni neka vrsta šefa. On je bio tada uspešan investitor i oženio se Melanijom Tramp, a ona inače pošto i nju poznajem, dobro zna srpski. On je veoma zahtevan i strog čovek. Kada bih morala da opišem Trampa, on je snažan i britkog uma. Tramp poznaje sistem biznisa, a ispod njega i Kenedija nije bilo duboke države - rekla je de Vinča.

Foto: Masha Bandjur

Vesna da Vinča

 

Naša sagovornica dodaje i da Bajden nije pogodan kandidat i da su to i same demokrate shvatile, ali da duboka država i dalje podržava Džoa Bajdena.

- Bajden je definitivno izgubio u predsedničkoj debati, a sredinom avgusta biće konferencija demokrata gde će potencijalno izabrati novog predsednika. Obama je šokiran i više neće da stoji iza kampanje Bajdena. Bajden je još pre četiri godine pokazao znake demencije, a sada je to još gore. Godine 2020. nije pobedio Bajden, već su elektronski pokradeni glasovi. Duboka država i globalisti stoje iza svega, a uprkos njegovim gafovima i ispadima, i dalje ga forsiraju da bude kandidat - kazala je Vesna Jugović. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija