• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2024

17:24

INFO MEGDAN SE PRETVORIO U INFO BOJNO POLJE! Klanica u studiju zbog tabua u muško-ženskim odnosima, publika ostala u šoku! (VIDEO)

Informer video printscreen

Live TV

INFO MEGDAN SE PRETVORIO U INFO BOJNO POLJE! Klanica u studiju zbog tabua u muško-ženskim odnosima, publika ostala u šoku! (VIDEO)

Podeli vest

Urednik fotografije u Informeru Maja Mojsovski Rašević i novinarka Jelena Janjić, bile su gošće novog Info Megdana, u kome smo raspravljali o tome da li žene treba da imaju starijeg muškarca i kolika treba da bude razlika u godinama između suprotnih polova.

Da li žene treba da imaju starijeg muškarca? Na ovo pitanje, ali i mnoga druga pitanja o muško-ženskim odnosima, vezama i ljubavi, odgovorile su gošće Info megdana, gde su podelile svoje suprotne stavove o tim temama.

Obavezno pogledajte ovu žestoku debatu u videu ispod:

Maja Mojsovski Rašević zagovara stav da muškarci i žene ne treba da imaju veliku razliku u godinama!

- Izvinila bih se svojim prijateljima koji su preko 50 godina. Protivnik sam razlike u godinama, jer smatram da ta seda glava mora da posedi pored vas. Sigurnost je okej, ali nema tu zabave. Trauma je kada mlada devojka bude sa starijim momkom posebno kada ima ispod 18 godina - rekla je Maja.

S druge strane Jelena Janjić tvrdi da razlika u godinama mora da postoji, kao i to da ona voli starije muškarce!

- Volim starije muškarce. Stariji muškarci pružaju sigurnost. Ne bih volela da budem sa dedom, ali mora da bude do 40 godina, razlika mora da postoji. Muškarac može da ima maksimum je 45 godina. Imala sam 16 godina kad sam imala prvog starijeg momka. Mlađi muškarac traži ženu koja podseća na majku. Treba mi dečko koji vozi kola, a ne da ide busom - kazala je Jelena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Šalja jeste osuđen, ali ostaje ključno pitanje! Vulin: Ko je dozvolio logor OVK u Albaniji?
Politika

Šalja jeste osuđen, ali ostaje ključno pitanje! Vulin: Ko je dozvolio logor OVK u Albaniji?

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, komentarišući današnju presudu Suda za OVK kojom je pripadnik te terorističke šiptarske organizacije Pjetr Šelja osuđen na 18 godina zatvora zbog ratnih zločina, kaže da bez odgovora ostaje pitanje odakle na teritoriji Republike Albanije u Kukešu logor OVK i da li je neko iz države Albanije i NATO snaga odgovoran za to i da li će odgovarati

16.07.2024

18:53

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija