• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2024

10:02

Strašno je to što pripadnica tajne službe nije umela da vrati pištolj u futrolu! Nemoguće je da Ukrajinci izvrše atentat na Putina! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Strašno je to što pripadnica tajne službe nije umela da vrati pištolj u futrolu! Nemoguće je da Ukrajinci izvrše atentat na Putina! (VIDEO)

Podeli vest

Kandidat za predsednika Amerike Donald Tramp nedavno je bio meta atentata koji je, pukom srećom, preživeo bez težih povreda. Da li je moguće da sličan napad zadesi i ruskog predsednika Vladimira Putina? Odgovor na ovo pitanje davala je Marina Galogaža, predsednica Udruženja sunarodnika Rusije, tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

Galogaža je ukazala na šokantan prizor iz snimka atentata na Trampa u kom se može videti pripadnica tajne službe koja ne uspeva da vrati svoj pištolj u futrolu.

To što smo videli je strašno za naše pojmove. Kad su u pitanju savremeni atentati, mene je iznenadilo što je izabrano tako bučno oružje koje se čuje tako daleko. Na 3D printeru možete odštampati bilo koje oružje koje se ne vidi kada prolazite kroz detektor za metal. Kod Trampa se videla još jedna fleka, kao da je bio pogođen i u prsa. Meni je sve to izgledalo kao "fols fleg" operacija da bi se nešto drugo sakrilo. Na tom skupu je bio i Kenedi, koji je isto kandidat. On se nalazio na putanji na kojoj je bila ta druga fleka. To znači da je i on bio meta, a da je atentat uspeo, eliminisali bi dva kandidata. To sve je bilo vrlo neprofesionalno i mnogo toga ukazuje na to da je tu bilo nešto što nije uspelo, odnosno pošlo po zlu. Ako Zelenski misli da napravi atentat na Putina, to je nemoguće - rekla je.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Marko Miškeljin

Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost se uključio u program putem video-linka i prokomentarisao mogućnost da se dogodi atentat i na predsednika Rusije Vladimira Putina.

- Kada govorimo o pretnji prema Putinu, Rusija nema tu politiku kao Amerika kad je u pitanju bezbednosni sektor. U sistemu bezbednosti Rusije to nije moguće. Moguće je da dođe do propusta, ali da ljudi u okruženju štićenog lica ne budu najbolji mogući, nije moguće. Što se Ukrajinaca tiče, sve je legitimno kako bi se odbranili i oni neće prezati čak ni od ovakvih stvari, ako bi bilo realno da se tako nešto desi, što znamo da nije - istakao je.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija