• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2024

21:44

Prvo Fico, pa Tramp, ko je sledeći? Kreće likvidacija svih slobodarskih svetskih lidera koji se zalažu za mir!

Miloš Rafailović

Live TV

Prvo Fico, pa Tramp, ko je sledeći? Kreće likvidacija svih slobodarskih svetskih lidera koji se zalažu za mir!

Podeli vest

U emisiji Rat uživo, o atentatu na Trampa, specijalnoj vojnoj operaciji u Ukrajini, ali i o mnogim drugim geopolitičkim temama, govorili su gosti Olga Ravasi, osnivač organizacije "Srbi za Trampa" i član te organizacije Aleksandar Saša Jovičić i Dejan Miletić direktor Centra za društvena istraživanja.

Aleksandar Saša Jovičić član odbora organizacije "Srbi za Trampa", govori za Informer sa republikanske konvencije u Milvokiju.

Par desetina hiljada ljudi učestvuje u svakom događaju u kom smo se pojavili. Bilo je dosta opklada ko će biti sledeći potpredsednik SAD, ali jasno je sada da će to biti J.D. Vens. On je mlad i perspektivan i podržava sistem koji je dobar za našu budućnost. Juče je bilo opsadno stanje imali smo pucača, ali smo ispoštovali sve protokole i sve se normalno nastavilo do kasno u noć - rekao je Jovičić.

Foto: Informer.rs/printscreen

Aleksandar Jovičić

Olga Ravasi, osnivač organizacije "Srbi za Trampa" ističe da se zbog normalizovanja političkog nasilja nad Trampom dogodio atentat, ali i da su slobodarski lideri na udaru.

- Atentat nije preterano iznanađenje, postojao je taj strah već dugo. Normalizovano je političko nasilje nad Trampom. U tim demokratskim krugovima videli smo plejadu likova koji su pozivali na ubistvo Trampa, a onda je sve kulminiralo. Imali smo atentat suđenjem, atentat političkim narativom, a sada i pravi atentat. Bezbednosne službe su imale ogromne propuste, kao i sama organizacija. Treba obrušiti globalističku imperiju, da i svet vode ljudi, a ne lobisti, korporacije i moćni pojedinci. Postoje planovi za likvidaciju i Viktora Orbana - rekla je Ravasi.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Olga Ravasi i Dejan Miletić

Prof. dr Dejan Miletić direktor Centra za društvena istraživanja, navodi da se Evropa urušava time što moćnici žele da eliminišu slobodarske lidere.

- Činjenica je da jednoumlje vrhunski interes NATO alijanse. Ako drugačije mislite od urušavanja Evrope, vi se nalazite na udaru. Podriva se interes svega onoga što su Evropa i Amerika gradile kroz vekove i stvarali civilizaciju. Polarizacija društva u Slovačkoj se desila, a Fico je došao na vlast time što je rekao da neće da podržava više Ukrajinu, a onda je zasmetao vojnom kompleksu. žele da uteraju strah svim evropskim liderima. I Fico i Tramp su imali loše obezbeđenje. Osetili su da mogu da rade šta žele i da vrše pritisak, kao što vrše pritisak na srpski narod - objasnio je Miletić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija