• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2024

12:38

Sitnice vas razdvajaju od proseka! Rađen: Očekujem puno medalja na Olimpijadi! (VIDEO)

Informer.rs/printscreen

Live TV

Sitnice vas razdvajaju od proseka! Rađen: Očekujem puno medalja na Olimpijadi! (VIDEO)

Podeli vest

O predstojećim Olimpijskim igrama u Francuskoj, govorio je gost Nikola Rađen, bivši vaterpolista.

Bivši vaterpolista Nikola Rađen, nada se da će naši sportisti doneti što više medalja.

- Voleo bih da bude puno medalja i da naši portisti donesu i više medalja nego u Tokiju. Olimpijsko selo je najveći fokus, jer van toga nijedan sportista ne razmišlja o drugim stvarima osim uspeha. Novaku bi značila zlatna medalja, možda i na poslednjim Olimpijskim igrama. Basketaši i pojedinačni sportovi će doneti sigurno zlato, ali i vaterpolisti koji brane zlato, jer će imati jaku konkurenciju - rekao je Rađen.

Foto: Informer.rs/printscreen

Nikola Rađen

 

Naš sagovornik dodaje i da sitnice razdvajaju uspešne od proseka.

- Pripreme za Olimpijadu su teške, jer se gledaju sitni detalji i fokus. Sitnice vas razdvajaju od proseka. Nagrada treba da bude izazov, a ne sredstvo. Hvala predsedniku što je omogućio nagrade za sportiste. Svesni smo da imamo infrastrukturu i da se grade novi sportski centri - zaključio je Rađen.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija