• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2024

10:00

Ko je zapravo vodio Ameriku - Bajden ili "duboka država"? Demokrate hoće da pokupe glasove manjina uz pomoć Harisove! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Ko je zapravo vodio Ameriku - Bajden ili "duboka država"? Demokrate hoće da pokupe glasove manjina uz pomoć Harisove! (VIDEO)

Podeli vest

Urednik informative na Pinkovom portalu Predrag Jeremić bio je gost emisije "Info jutro" na Informer televiziji. Povod za njegovo gostovanje bilo je povlačenje Džoa Bajdena iz trke za predsednika Amerike.

Jeremić primećuje da bi rekordno niska nezaposlenost u SAD imala pozitivan uticaj na Bajdenove šanse na izborima da se nije povukao.

Bajden je za sve vreme svog mandata imao neke gafove. Pitanje je ko je vodio američku politiku, da li stvarno "duboka država" ili je Bajden imao slobodu da vodi Ameriku. Više verujem da stoji "duboka država" iza vođenja SAD trenutno. Tramp će sigurno imati neku blagu prednost u odnosu na Kamalu Haris. Da li će oni pokušati da pokradu Trampa ili ga fizički eliminišu je pod velikim znakom pitanja. "Dubokoj državi" sigurno neće odgovarati ako on ode da razgovara sa Vladimirom Putinom. Demokrate igraju na to da će ljudi tamnije puti i oni koji su došli u Ameriku dati glas Harisovoj. Ona je iz mešovitog braka, majka joj je iz Indije. Tramp želi da okonča ratove. Ispada da je bio u pravu kad je govorio da Bajden nije fizički, ni mentalno, sposoban da učestvuje u predsedničkoj trci - navodi Jeremić.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija