• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2024

22:40

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Podeli vest

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

Jolović konstatuje da, uprkos tome što navija za Donalda Trampa, zna da njegova pobeda neće značiti povlačenje priznanja takozvane države Kosovo, niti sramne Rezolucije o Srebrenici.

- U februaru sam čitao da su Simpsonovi predvideli da će 2024. godine žena biti izabrana za predsednika Amerike. Morali su da zamene Bajdena jer se čitav svet sprdao s njegovim gafovima. Imam simpatije prema Trampu, ali nekako sam navijao da Bajden bude predsednik, jer su onda karte na stolu. U vreme korone Pentagon je pokrenuo jednu veliku akciju protiv kineske vakcine. Tramp zasniva svoju politiku na antimigracijama. Vojno-ekonomski kompleks je nešto od čega Amerika živi. Ona živi od ratova koje stvara. Ja volim Trampa i navijam za njega, ali neće on povući priznanje Kosova niti rezoluciju o Srebrenici. Ne pita se on, pita se duboka država. Americi odgovara da se uništi taj "patriot" ukrajinske vojske. Gubici će se znati tek na kraju rata. Vidimo da taj "FAB-3000" pravi, ne samo štetu Ukrajincima, nego je to takva destrukcija da utiče i psihički na ljude. U svakom ratu neko oružje pravi prekretnicu. Dokle god budu imali podršku Amerike, neće se Ukrajinci tako lako povući - ističe Jolović.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Ljuan Koko

Koko je mišljenja da je po Srbiju Tramp mnogo bolja opcija od demokratskih kandidata.

- Ja mislim da su demokrate sada na staklenim nogama. Ova odluka je doneta u najnezgodnijem trenutku za njih. Neuspeli atentat na Trampa je poremetio sve stvari. Kamala Haris je nikakav predlog, a Mišel Obama još gori. Bajden je direktno tražio bombardovanje Srbije. Nama potpuno odgovara i Tramp zato što se vodi ekonomskim principima i zato što će smiriti NATO alijansu. Okolnosti se menjaju i Tramp to najbolje shvata. On će se suprostaviti dubokoj državi, ako ništa drugo. Ne može neko da plati privatni rat Zelenskog. Neverovatno je da se ovakve stvari dešavaju u Americi. Kao da smo u Zanzibaru. Zelenski ne može da ratuje, to se pokazalo. On je samo uzimao pare, nema rezultata - naveo je Koko.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija