• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2024

10:26

Samo je pitanje vremena kada će se iskopavati litijum?! Uprkos jakom pritisku iz regiona, Srbija stameno ide napred! (VIDEO)

Maša Banđur

Live TV

Samo je pitanje vremena kada će se iskopavati litijum?! Uprkos jakom pritisku iz regiona, Srbija stameno ide napred! (VIDEO)

Podeli vest

Perko Matović iz Centra za nacionalnu politiku bio je gost Info jutra i upravo u našoj emisiji analizirao užasne sinhronizovane napade na predsednika Vučića koji stižu iz regiona, ali i pitanje litijuma.

Perko Matović iz Centra za nacionalnu politiku, ističe da se kordinišu napadi iz regiona i inostranstva, da bi se destabilizovala Srbija. 

- Dokazali smo da ćemo biti jedinstveni po pitanju nacionalnog jedinstva Republike Srpske i KiM. Kordinišu se napadi da bi se destabilizovala Srbija. Strane strukture rovare preko demonstracija i stranaka, ali i preko narativa kojim žele da destabilizuju i oslabe našu državu. Šiptarski režim je pokušao da izvrne stvarnost i da predstavi Srbiju kao neke agresore, to je targetirana i planirana kampanja, združena iz Slobodne Bosne i domaćih udarnika kao što su Sonja Biserko i Nenad Čanak - rekao je Matović.

Foto: Masha Bandjur

Perko Matović

 

On dodaje i da nije pitanje da li će se, već kada će se iskopavati litijum.

- "Jadar" je veliki projekat i treba vlast i opozicija da razgovaraju o tome i da debatuju samo i isključivo litijumom. Ja sam bio najglasniji kada je to bilo stopirano zbog demonstracija i predsednik je rekao da je pogrešio što je tada povukao ručnu, jer je to odlična ekonomska prilika za našu zemlju. Nije pitanje da li će se, već kada će se iskopavati litijum - kazao je Matović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

Užas kod Šapca! Mladić pao sa motora, poginuo na mestu
Saobraćajna nezgoda

Užas kod Šapca! Mladić pao sa motora, poginuo na mestu

U više saobraćajnih nezgoda na putevima u šabačkom kraju proteklog vikenda teže i lakše je povređeno čak 13 osoba, od kojih je jedna podlegla povredama, troje je hospitalizovano u intenzivnoj nezi i na ortopedije Opšte bolnice "Dr Laza K. Lazarević", a jedan povređeni je transportovan u Urgentni centar u Beogradu..

29.07.2024

10:54

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija