• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2024

15:38

KONAČNI OBRAČUN ŽENA I MUŠKARACA! Da li lepši pol zna da vozi? Napokon smo dobili odgovor na to! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

KONAČNI OBRAČUN ŽENA I MUŠKARACA! Da li lepši pol zna da vozi? Napokon smo dobili odgovor na to! (VIDEO)

Podeli vest

Da li žene ne znaju da voze i da li je to mit ili istina? Ova pitanja raspravljaju u Info megdanu voditelji Informera Miloš Kostadinović i Jadranka Jevtić.

Jadranka Jevtić, voditeljka Informera, tvrdi da su žene bolji vozači i da su mnogo odgovornije u saobraćaju.

- Muškarci misle da poseduju put, a žene izazivaju manje saobraćajnih nesreća i više su fokusirane na put i ne piju toliko alkohol kao muškarci. Vozim od 18. godine i nemam nijednu kaznu za parking ni prekršaj. Žene su mnogo odgovornije u saobraćaju, a smatram da su žene bolji vozači. Sve žene koje poznajem su dobri vozači - kazala je Jadranka. 

Foto: Masha Bandjur

Jadranka Jevtić i Miloš Kostadinović

 

Naš voditelj Miloš Kostadinović sa druge strane kaže da su muškarci bolji vozači od žena, ali i da to potvrđuju instruktori vožnje i psiholozi.

- Ne poznajem ženu koja dobro vozi, a neke ne znaju ni da pokažu gde je levo ili desno. Da bi vozač bio dobar, mora da, između ostalog, ima dobru orijentaciju u prostoru, a mnoge nemaju tu orijentaciju. Muškarci prave češće prekršaje jer su sigurniji u vožnji. Instruktori tvrde da su muškarci opušteniji i sigurniji u vožnji, dok su žene nesigurne i boje se vožnje. Psihologija kaže da se muškarci bolje snalaze u prostoru, a kod žena je to kontra - rekao je Miloš. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21