• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2024

09:45

Opozicija "puca" iz svog raspoloživog političkog oružja! Cilj je fotelja i rušenje Vučića na ulici! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

Opozicija "puca" iz svog raspoloživog političkog oružja! Cilj je fotelja i rušenje Vučića na ulici! (VIDEO)

Podeli vest

Delovi opozicije planiranju nove proteste i blokadu grada, a šta to znači za dalju političku situaciju u Srbiji, odgovorili su nam gosti Info jutra Dejan Vuk Stanković politički analitičar i analitičar Mihailo Janjić.

Dejan Vuk Stanković politički analitičar ističe da opozicija preko protesta protiv litijuma želi da se dokopa vlasti. 

- Opozicija ne brine o litijumu već je njihov cilj da vlast preuzmu na ulici. Žele da iskoriste osetljivu temu i da na taj način iskoriste nešto za svoju korist. Žele na sve načine da se dokopaju vlasti. Projekat "Jadar" je njihovo sredstvo koje žele da iskoriste za nasilje i borbu za vlast. Prvo su zvali Vučića izdajnikom, a sad je zapadni lobista, pokušavaju da izazovu bes i zadovoljstvo kod velikog broja ljudi. Nije cilj ovih protesta zaštita životne sredine - rekao je Stanković.

Foto: Pedja Milosavljević

Mihailo Janjić i Dejan Vuk Stanković

 

Analitičar Mihailo Janjić navodi da opozicija sprovodi obojenu revoluciju i da im je jedini cilj rušenje Vučića.

- Iskoristili su tragedije i loše stvari da bi rušili Aleksandra Vučića. Opozicija nije kompententa da priča o litijumu, a pravi se da zna, kao na primer Ćuta Jovanović. Kada otvorite udžbenike, videćete klasične primere obojene revolucije, a to vidite i danas. Kada pitate ljude što protestuju, njihov odgovor je da žele da ruše Vučića - kazao je Janjić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Neki funkcioneri SNS se sakrili u mišje rupe, ali Đukanović grmi: Govoriću istinu, briga me za rejting! (VIDEO)
Politika

Neki funkcioneri SNS se sakrili u mišje rupe, ali Đukanović grmi: Govoriću istinu, briga me za rejting! (VIDEO)

Dok neki funkcioneri naprednjaka, posebno na lokalu, ćute o iskopavanju litijuma, kalkulišu i ne oglašavaju se povodom rudarenja istog, jer se plaše reakcija i pada rejtinga, član predsedništva Srpske napredne stranke i narodni poslanik Vladimir Đukanović, ne mareći za rejting koji bi možda i pao usled izrečene istine, ne odustaje od toga da iznosi samo proverene i tačne informacije!

01.08.2024

11:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21