• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2024

12:58

CIA sprema atentat na Putina! Američke tajne službe osmislile pakleni plan! (VIDEO)

Informer

Live TV

CIA sprema atentat na Putina! Američke tajne službe osmislile pakleni plan! (VIDEO)

Podeli vest

Pojedini predstavnici američkih službi tvrde da se Vladimiru Putinu, suverenom vladaru Rusije, sprema atentat. Da li je ovo samo dezinformacija, ili pak pretnja Zapada? Na ovo pitanje nam daje odgovor gost Info jutra Dragan Vujičić, novinar Večernjih novosti.

Novinar Dragan Vujičić kaže da se atentati vraćaju na "velika vrata", kao i to da je CIA uvek bila umešana u atentate.

- Ko o čemu, CIA o atentatima. Zamislite u današnjem svetu kakvo je stanje, kada jedan dron može da nosi eksploziv, dok vi upravljate na daljinski u kafiću, to je budućnsot. Atentati se vraćaju na velika vrata. Mediji su četvrta poluga moći. Ako bi CIA upucala Putina, za jedan deo sveta atentator bi bio heroj. Poluga moći je bezbedonosna služba i oni su zasebni entitet - rekao je Vujičić. 

Foto: Pedja Milosavljević

Dragan Vujičić

 

On dodaje i da bi u slučaju uspelog atentata na pojedine svetske lidere, satanistički Zapad to proslavio.

 - Bivši pripadnik CIA je ubacio priču o tome da je Tramp u dosluhu sa Rusima i za te laži na kraju dobio novac. Kod satanizma imate magijski ritual gde kad najavite neki događaj i on se dogodi znači vi ste se složili sa time i sve je u redu. Ovo je klasičan primer satanizma. Da su uspeli da likvidiraju Trampa ili Fica, njih bi Zapad slavio kao spasitelje civilizacije - kazao je Vujičić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Dekintirani umetnik prošlih vremena! Oštre reakcije nakon Bebekove proslave zločinačke akcije Oluja
Politika

Dekintirani umetnik prošlih vremena! Oštre reakcije nakon Bebekove proslave zločinačke akcije Oluja

Nekadašnji pevač "Bijelog dugmeta" Željko Bebek, čovek koji je sinoć održao sramni nastup na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Ličkom Osiku, zakazao je za 15. novembar koncert u Beogradu u Sava Centru. On je time pokazao da je imun na srpske žrtve i srpsku patnju, ali ne i na srpske pare. Organizatori su koncert nazvali "velelepnom proslavom Dana pobede".

06.08.2024

14:28

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija