• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2024

09:00

Ruske službe raskrinkavaju pakleni plan opozicije! Podanici Vašingtona žele državni udar u Srbiji! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

Ruske službe raskrinkavaju pakleni plan opozicije! Podanici Vašingtona žele državni udar u Srbiji! (VIDEO)

Podeli vest

Ruske službe su otkrile da se sprema državni udar na opozicionim protestima u Beogradu. O tome je u novom Info jutru govorio Miljan Damnjanović, potpredsednik SRS.

Miljan Damnjanović, potpredsednik SRS ističe da opozicija želi da dođe na vlast bez izbora i da pokušava da destabilizuje zemlju.

- Ruske službe su otkrile da se sprema državni udar i tako vidimo ko nam je prijatelj, a ko nije. Delovi opozicije žele da naprave haos i dođu na vlast bez izbora. Spokojan sam kada je u pitanju rad naših službi i bezbednosti naše zemlje. Svedoci smo da je Šešelj uvek dobro procenio situaciju. Tužilaštvo je moralo da reaguje na rušenje ustavnog poretka i da se procesuiraju ljudi koji su zaduženi za to. Dragan Đilas je perjanica vašingtonske administracije, uz pomoć Šolakovih medija koji pozivaju na rušenje države - rekao je Damnjanović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Infrastrukturni projekti ne staju, nastavljamo da razvijamo Srbiju
Društvo

Vesić: Infrastrukturni projekti ne staju, nastavljamo da razvijamo Srbiju

Tokom prvih 100 dana rada Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture nastavili smo neumorno da radimo na izgradnji infrastrukture, koja je preduslov za dalji ekonomski i privredni razvoj Srbije, poručio je ministar Goran Vesić, ističući među najvažnijim koracima nastavak izgradnje auto-puteva i brzih saobraćajnica širom zemlje, početak izgradnje železničke obilaznice oko Niša, rekonstrukciju niškog aerodroma, kupovinu pet novih kineskih vozova Soko, rekordne rezultate Er Srbije.

10.08.2024

10:37

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija